Milyen popsikenőcsöt használtok?
Figyelt kérdés
Bepanthen, Sudocream?
A Gabi popsikenőcsről mi a véleményetek? Mert van egy tubus és majd el szeretném használni.
2010. márc. 15. 17:05
1/16 anonim válasza:
Nekünk a dokibácsi írja fel receptre és olyan jó ,hogy én is használom testápolónak D
2/16 anonim válasza:
Szia!
Általában az orvos által felírt gyógyszertárit,de sokat volt az utóbbi időben hasmars,akkor sudocremet vettem,az jó sokáig kitart és tényleg megéri az árát.
3/16 anonim válasza:
én is gyógyszertárit. Az útipoggyászban most épp sudocream van, szeretem, de a gyógyszertári jobb.
5/16 anonim válasza:
Cholesterines,amit a doki ír fel és körömvirág néha.
7/16 anonim válasza:
Szerintem a legjobb a gyógyszertári amit a doki ír fel.
9/16 anonim válasza:
Mi is gyógyszertári koleszterinest használjuk elejétől fogva.
10/16 anonim válasza:
Szia!
Én itthon sudokrémet használok, a pelenkázóban gabi van.Én szeretem a gabit, az is cink-oxidos, mint a sudokrém.Jó sűrű, de nem annyira, hogy alig lehet kenni.A níveát alig lehet kenni, azt kaptam, alig vártam, hogy elfogyjon.Használtam neogranormont, az is nagyon jó, de nagyon drága.A doki által felírt is jó.
/Z/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!