Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Egy hónapja szültem. A hüvelyn...

Egy hónapja szültem. A hüvelynyílásom látványra nem olyan mint a régi hanem mintha kinyitva tátva lenne a nyilás rész. A húgycsőnyílásom is olyan mint egy szívószál tágságra. Másnak is ilyen volt? Javul még a helyzet és mikor?

Figyelt kérdés
Félek így fertőzést is könnyebben összeszedek. A gátsebem is kemény még és kicsit fáj, az aranyerem úgy szintén.
2009. jún. 3. 13:58
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem is fájt az aranyerem,a gátsebem nem.Javulni fog lehet nálad hosszadalmasabb.Mink öszebújtunk az 5.héten.Ha nem lessz valammi rendben a kontrollon a doki úgy is mondani fogja.
2009. jún. 3. 14:05
 2/3 anonim ***** válasza:
Sza!Én is ugyan ebben a cipőben járok, 5 hete szültem, és még mindig fáj a gátsebem, sőt az aranyérrel is szenvedek. sokszor olyan érzésem van, hogy nem fogok soha helyrejönni. különben nekem is ugyan úgy "ki van fordulva" az alsó részem, gondolom ez normális. idővel visszamegy minden a helyére....kíváncsi leszek mi lesz a 6 hetes vizsgálaton...
2009. jún. 3. 14:24
 3/3 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint nem csak én járok ebben a cipőben. Utolsó jól fogalmaztál tényleg mintha ki lenne fordulva.
2009. jún. 3. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!