Margit korházról vélemény? Vajúdási lehetőség? Szeretném anyukám meg a párom felváltva lenne bennt! Lehetséges?
Figyelt kérdés
2009. jún. 3. 10:09
1/16 anonim válasza:
Szia!5 hónapja szültem a Margitban.Nagyon kedvesek,csak jót tudok mondani!!!!Komolyan élmény volt az ott töltött idő!!!Külön szülőszobák vannak,jól berendezve,külön fürdőszobával.A vajúdást meghitten töltheted a pároddal.Halk zene szól.
Azt nem tudom,hogy mehetnek-e ketten felváltva.
2/16 A kérdező kommentje:
Kösszönöm! Még annyit hogy volt fogadott dokid? Nekem nincsen se szülésznőm!
2009. jún. 3. 10:24
3/16 anonim válasza:
Előző vagyok
Nyugodtan kérdezz,amire tudok válaszolok!!
Mennyi idős terhes vagy?
4/16 anonim válasza:
Nem volt fogadott dokim se szülésznőm.De végig a Magyarhoz jártam és szerencsémre pont ő volt az ügyeletes amikor szültem.Úgyhogy mázlista voltam.A szülésznők nagyon aranyosak.Én a Katinál szültem.Egy szuper nő!!
5/16 A kérdező kommentje:
37+3napos!Azért félek hogy talán lekezelőek hogy nincsen dokim vagy szűlésznőm! Akkor megnyugodtam hogy neked sem volt:) Miket szükséges vinni! Kösszönöm!
2009. jún. 3. 10:32
6/16 anonim válasza:
Én is féltem,de felesleges!!Nem hittem,hogy van még ilyen kh.A szüléshez,neked vagy a babának?
7/16 A kérdező kommentje:
Hát nekem is meg a babónak is:)
2009. jún. 3. 10:42
8/16 A kérdező kommentje:
Első babát szülted? Kislány vagy kisfiú?:) Mennyi idős vagy?
2009. jún. 3. 10:44
9/16 anonim válasza:
Másodikat szültem.A listát küldjem inkább priviben?
10/16 A kérdező kommentje:
Oké:)Kösszönöm
2009. jún. 3. 10:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!