Vékony nők könnyebben szülnek?
Ez csak attól függ milyen gyorsan és mennyire tud tágulni az ember.
Én könnyen szültem viszonylag, nem vagyok marha vékony, széles a csípőm, viszont csak pár óra kellett, hogy teljesen kitáguljak és a csípő csontom is folyamatosan tágult a terhesség alatt.
Húgom az első babáját császárral szülte, mert nem tudott kibújni a pici, most a 2.is császár lesz, nagyon vékony, keskeny csípőjű, de szerintem nem ez számít, hanem hogy a 9. hónapban még mindig fel tudja venni a terhesség előtti nadrágjait, felmegy a csípőjére, csak a pocija miatt nem tudja begombolni.Semmit sem kezdett tágulni a csípője.
Szerintem inkább ezen van a hangsúly, hogy mennyire tud az ember teste "megnyílni".
Széles a csipom, mindig is korte alakom volt/van. 8 orát vajudtam és nehezen szuletett meg a lányom. Ketten fekudtek rá a hasamra és a doki meg alulrol huza a gyereket. Igaz, hogy 4,5 kg volt a lányom.
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!