Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Vékony nők könnyebben szülnek?

Vékony nők könnyebben szülnek?

Figyelt kérdés
Az olyan nagyon vékonyakra gondolok.
2012. febr. 11. 22:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ez csak attól függ milyen gyorsan és mennyire tud tágulni az ember.

Én könnyen szültem viszonylag, nem vagyok marha vékony, széles a csípőm, viszont csak pár óra kellett, hogy teljesen kitáguljak és a csípő csontom is folyamatosan tágult a terhesség alatt.

Húgom az első babáját császárral szülte, mert nem tudott kibújni a pici, most a 2.is császár lesz, nagyon vékony, keskeny csípőjű, de szerintem nem ez számít, hanem hogy a 9. hónapban még mindig fel tudja venni a terhesség előtti nadrágjait, felmegy a csípőjére, csak a pocija miatt nem tudja begombolni.Semmit sem kezdett tágulni a csípője.

Szerintem inkább ezen van a hangsúly, hogy mennyire tud az ember teste "megnyílni".

2012. márc. 6. 14:00
 12/12 anonim ***** válasza:

Széles a csipom, mindig is korte alakom volt/van. 8 orát vajudtam és nehezen szuletett meg a lányom. Ketten fekudtek rá a hasamra és a doki meg alulrol huza a gyereket. Igaz, hogy 4,5 kg volt a lányom.

25N

2012. márc. 6. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!