Igaz ha valaki terhességi cukros, egy nappal sem enegdik túlhordani a babát és megindítják a szülést?
Ez komolyan így van? Én még nem hallottam róla, és nem is mondta senki. Pedig nekem is magas a cukrom. De én nem akarom, hogy indítsák.
Mi az oka, hogy nem szabad túlhordani?
neem, ilyen nincs, vagy legalább is nem mindenhol lehet. Én Bp János kórház, magas terhelt cukorral, normális napközbeni értékekkel, átlagos babamérettel a 38. héten tartok, orvosom szerint a babám ráérős, és nem siet kifelé. Nem indítja be a szülést a várt időpontban...
Legalábbis erről eddig nem volt szó,csak arról, hogy várt időpont után naponta ctg és uh, vizsgálattal. Aztán majd beindítják vmikor, ha addig nem történik semmi. De történni fog :)
ne izguljatok, minden rendben lesz :)
Sziasztok!
Közben hétfőn voltam dokinál és rákérdeztem ,én a szt imrében szülök és ott nem indítják meg ha csak nem maradt magas a cukor és nem megy fel a vérnyomás,de figyelik minden nap.szval megnyugtatott a doki,hogy ez egyáltalán nem bevett szokás legalább is nála,de pl.miskolcon előszeretettel csinálják:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!