Dr. Timmermann Gábor 2011-ben mennyiért vállalt egy szülés, ha magánpraxisból kérik fel erre? Kérem, várom azok válaszát, akik konkrétumot szeretnének és tudnak is mondani erről.
Köszönöm mindannyiótoknak a válaszokat! Hol találtátok meg, hogy 100 ezer forint a szülés? Én a honlapján az áraknál nem látom feltüntetve.
Viccen kívül idáig még én is csak olyan orvossal találkoztam, illetve olyanról hallottam, aki megmondja az árát és a 100 ezer nagyon úgy fest, hogy az alsó határ. :( És persze ehhez jön még a magánban terhesgondozásért kifizetett 10-15 000 ft/alkalom. Ez nekem erősen meghaladja az anyagi lehetőségeimet sajnos, így próbálkozom további keresgéléssel.
Szia!
Egy magánklinikán is vállal szüléslevezetést és ott van feltüntetve, hogy 100 000 Ft-ért vállalja. A www.robertklinika.hu oldalon megtalálod az áraknál.
Szia!
Róbert Klinikán fogok nála szülni.
22.hetes vagyok,nagyon meg vagyok elégedve,normális doki nagyon.
Honlapon fent vannak az árak,SOTE 2-t nem tudom biztosan,de úgy hallottam ott is 100e ft.
Hát ha nála akarsz szülni,akkor pengetni kell neki sajnos!
Onnan még a Spánik Gábor tudom még ajánlani,ha még nem ment ki külföldre,ismerősöm nála szült,és nem volt fix összege!
Ha a SOTE 2-n kerestek orvost,akkor tudok ajánlani két nagyon aranyos,korrekt,nem pénzéhes doktornőt.
Az egyik dr.Vesztergom Dóra,a másik dr Vonnák Eszter.
Én náluk szültem(Eszter volt a választott orvosom,Dóra az ügyeletes) mindketten nagyon sokat segítettek,természetes szülés pártiak,első baba és gátvédelemmel szültem(SOTE-s dokik általában nem gátvédelem pártiak amúgy).
Ha bővebb információ érdekel valaki,írjatok nyugodtan:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!