Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van olyan resz ami egyszeruen...

Van olyan resz ami egyszeruen kiesett szules alatt?

Figyelt kérdés
Nem a gyerek :-) hanem inkabb pillanatok, orak, tortenesek, amit kesobb mondott a doki vagy a szuleszno...es meg valami, volt olyan hogy hallottatok magatokat kiabalni, de meglepodtetek mert olyan volt mintha valaki masbol jonnenek ki a hangok?
2012. febr. 5. 16:14
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

igen.az,hogy mikor kerület le rólam a szemüvegem,hova lett,és végül hogy került az éjjeliszekrényemre az osztályon.

:-)

2012. febr. 5. 16:36
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, hogy a kitolásnál a doki belekönyökölt a hasamba. Utólag a férjem mondta el, hogy milyen brulális volt, de én nem emlékszem semmire.
2012. febr. 5. 18:13
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia! A szülésem utolsó két-három órája nagyon halvány foltokban maradt meg. Sajnos nagyon fáradt voltam már és sok vért is vesztettem.
2012. febr. 5. 19:05
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem hoszzú percek maradtak ki, főleg már a végefelé nagyon önkívületi helzet volt ésfogalmam sem volt hány óra va, pedig szemben volt az óra. inkább néhány pillanatra téretme csak magamhoz, akkor beszéltem is a dokival, illetve szólongattak, hogy figyeljek (mármint arrra, amit mondanak) és akkor képes voltam figyelni. láttam, hogy könyököl a doki, de a kövi pillanatban már nem érdekelt. láttam, hogy telefonálnak a csecsemősöknek, de a következő éber pillanatban már csak azt láttam, hogy megszaporodtak az emberek a szobában. konstatáltam, hogy ha rajtam kívül ennyien várják ezt a kisembert, akkor jó kezekben lesz :-) azt is utólag, pár perccel kisfiam világrahozatala után kérdeztem meg, hogy konkrétan mikor is született :-)) asszem ez volt az első mondatom is szülés után :-)

rettenetesen fáradt voltam, délelőtt szültem, de úgy, hogy hajnalban kezdődtek a fájások, éjfékor feküdtem le, de aludni nem tudtam, olyan gyomorgörcsöm volt a fájások előtt. és előtte nap se aludtam két óránál többet, mert egyszerűen már nem voltam jól.

2012. febr. 5. 21:33
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
nekem a kitolási szak esett ki. A párom mesélte hogy mi történt. Rettenetesen kellemetlen, de valahogy kiesett. Annyit tudok hogy elvesztettem az eszméletemet, és egy pillanat beugrik amikor a doki szorítja a számra az oxigénmaszkot. Nagyon rossz érzés
2012. febr. 5. 22:13
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

A szülés vége (kb. 3 óra) szinte teljesen kiesett és sajnos még a megszületés utáni percek is pl. mikor a férjem elvágta a köldökzsinórt. :( Arra még emlékszem, hogy megkérdezték akarja-e, de ennyi...

Amikor pillanatokra magamnál voltam, a szemem akkor is csukva volt, úgyhogy már itthon a képeket nézve szembesültem azzal, hogy kik jöttek be időközben a szobába (csecsemős nővér, tanuló szülésznő stb.). Szülés után volt egy ilyen kérdésem is, hogy "hogy kerültem én hirtelen ilyen magasra???" ugyanis az is kimaradt, hogy szédszedték és megemelték alattam az ágyat a kitolási rész elején... :DDD

És velem még olyan történt, hogy ugye a dokim meg a szülésznő magyarázták, hogy mit hogyan csináljak a kitolásnál. Ezt hallottam, de mintha csak üres hangok lettek volna, valahogy nem tudta az agyam összerakni és megérteni őket. Fura volt nagyon. Szerencsére a férjem bent volt és ő ismételte szóról szóra a dolgokat, így rögtön megértettem és csináltam amit mondtak.

Nekem ezek valószínűleg a kéjgáz miatt voltak, amit szívtam, mint az őrült. Így utólag azt mondom, inkább kicsit jobban fájt volna a szülés, de jó lenne mindenre emlékezni, mert gyönyörű élmény.

Persze akkor hiába próbálták tőlem elvenni ezt a gázt, minden erőmet összeszedve úúúúúgy szorítottam a maszkot, hogy ezen röhögött mindenki... :DDD

2012. febr. 5. 22:44
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Én arra nem emlékszem hogy felsirt a kisfiam. :( Annyira kimerült a kitolásba hogy kiesett az a pár perc. Meg is kérdeztem a dokitól a 6 hetes kontrollon hogy sirt-e a babám mert nem emlékszem rá.
2012. febr. 10. 19:21
 8/8 anonim ***** válasza:
Én nagyon sok mindenre nem emlékszem, a férjem mesélt sok mindent.
2012. febr. 12. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!