8 hete szültem folyamatosan vérezgetek csak 2 napokra múlik el, és most valami nagy darab kiesett belölem, mi lehet ez?
Görcsöl is a hasam,és csak 2 napokra múlik el a vérzés aztán barnázok ,aztán megint vérzek stb...
És most mentem wc-re és láttam kiesett valami belőlem,kicsit véres,nyúlós,nem tudom mi lehet.Baj lehet?Mit tegyek?Második szülésem,az elsőnél nem volt gond.Nem szoptatok már egy hónapja
Semmi bajod..ne izgulj.
De menj dokihoz. Kapsz majd vérzéscsillapító cseppeket. Én is azt kaptam. 2.gyerek után 9 hétig véreztem. 6hetes kontrollra is úgy mentem. de utána 3 hét után jöttem rendben. azóta már 10 hós múlt a kisfiam, szoptatási idő alatt nem jött meg, azóta meg kb 3 hónapja össze-vissza vérezgetek...
Hormonok okozzák nálad is, és valszeg a tisztulás sem fejeződött be.
Első babámnál nekem sem volt ilyen gondom. 4.hét után már nem véreztem.(mondjuk őt nem is szoptattam.
Lényeg ne izgulj, nem lesz gáz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!