Apás szülést tervezünk azt hallottam, hogy az automatából kel venni steril papír ruhát, hogy ez igaz-e? Első babánkat várjuk.
Szia!
Mi kaptuk ruhát a szülésznőtől!(ez nem eldobhatós volt,és 3 éve :)
Az egyik ismerősöm 6 hónapja szült neik automatábol kellett venni!
Talán 1000 ft-ot mondott!
Szia!
Nálunk, második szülés lesz Győrbe.Az első szülésnél még adtak ruhát a férjemnek,most változott, vagy a szülészetnél lehet venni automatából 2000Ft-ért,vagy a Wolf orvosi műszer mintaboltba, ugy tudom 900Ft.Jobban jártok ha előre megveszitek.
3 éves szültem, Bp. Szt. János kórház,semmilyen ruhát nem kellett a férjemnek felvennie. Én kaptam egy kórházi hálóinget hogy ne az enyémet koszoljam össze, jól is jártam, mert 3x rókáztam le magam szülés közben, nem is maradt volna háló ingem:)
Barátnőm ősszel szült vidéki Borsodi kórházban, de ő sem mondta hogy be kellett volna öltözni a férjének.
Nekem ez újdonság.
Kérdezd meg a dokit akinél szülni fogsz, hogy náluk mi a szokás.
Én 10 hónapja szültem Sote I-en. Ott adtak ruhát és "zacskó mamuszt" is. A barátnőm volt benn velem, ő is kapott simán és mikor a végén apa bejött, ő is kapott egyet ingyen.
Szerintem kérdezz rá, mert ez tök kórház függő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!