Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Dr. Kovács Eszternél-Sote I-n...

Dr. Kovács Eszternél-Sote I-n szült valaki?

Figyelt kérdés

4 hónapos terhes vagyok,a dr.nőhöz járok magánrendelésre.

Úgy ajánlotta egy ismerősöm,de valahogy nem az "igazi".Mindig sietve vizsgál meg,van,hogy egy időpontra két beteget is hív,kérdésekre sem válaszol,pedig nem keveset fizetek..

Az elmúlt napokban neten is nagyon sok rosszat olvastam róla(pl.nem bent be a szülésre) és a klinika sem a szívem csücske.

Mit gondoltok?Ismeri valaki?

Uzsoki kórház a másik favoritom-vélemények?

Köszi:)

2012. jan. 27. 22:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Én egyszer jártam a fent nevezett orvosnál.

A doktornőm szülési szabadságon volt,így hozzámentem.

A rákszűréshez a mintát sikerült úgy levennie,hogy utána erősen véreztem 5 napig,16 évig előtt ez egyetlen orvosnak(még rezidensnek)sem "sikerült" így megoldania..

Tényleg drága volt,akkor úgy emlékszem 20 e ft körül.Ahogy írtad rohant,telefonált,recepcióssal trécselt miközben vetkőztem..

Legjobb ha messziről elkerülöd!

Uzsoki nagyon jó,normális kórház és belgyógyászatra járok oda,és nagyon meg vagyok elégedve.

Boldog babavárást!

2012. jan. 30. 22:35
 12/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm Neked is!

Egyértelműen nem megyek hozzá többet.

2012. jan. 30. 22:40
 13/17 anonim ***** válasza:
Ügyeletes volt a SOTE-n, amikor találkoztam vele. Sajnos az orvosom szabin volt, én meg 7 hetesen vérzéssel kerültem hozzá. Először délelőtt UH-n, rám förmedt, hogy miért nem a saját "kórházamba" megyek. Mondtam, itt van az ellátásom, itt az orvosom, csak pont szabin van. Majd szemrebbenés nélkül közölte, hogy semmi nem eldöntött, lehet méhen kívüli a terhesség. Az orvos, aki utána megvizsgált szigorú ágynyugalommal küldött haza. (Ekkor még nem véreztem, csak rózsaszín folyásom volt.) Este sajnos erősebb vérzéssel mentem vissza a kórházba, ahol Ő volt az ügyeletes. Miközben vizsgált, csörgött a telefonja, (eközben én széttett lábakkal a széken, sírva, mert az első babánk volt, akit nagyon vártunk) és otthagyott percekig, míg Ő vígan nevetgélt és jelentéktelen dolgokról beszélt egy ismerősével. Egyszerűen döbbenet, amit ott lelkileg átéltem. Sajnos a baba nem maradt meg, de a műtétet Hála Istennek,nem Ő, hanem egy szimpatikus doktor végezte. Mindez 2011 áprilisában történt. Azóta 36 hetes kismama vagyok és boldogan várjuk a kisfiunkat, de, ha erre az esetre gondolok, a mai napig felzaklat. Nem értem, hogy mehet az ilyen orvosnak.
2012. febr. 8. 10:31
 14/17 A kérdező kommentje:

Szia!

Nagyon sajnálom ami Veled történt.

Valahogy a doktornő viselkedésén már megse tudok lepődni.

Ha annyira nagy kérés tőle,hogy legalább minimális etikai szintet elérjen,miért nem válaszotott más szakmát?Azt se értem,ha pácienseivel van,miért kell folyamatosan,hosszú magánbeszélgetéseket folytatni telefonon vagy skypon(amikor én nála voltam erre is volt példa..).

Úgy alakult,hogy aJ ánosban fogok szülni,Szuromi András doktor úrnál,mondhatom ég és föld a különbség köztük.

2012. febr. 8. 11:18
 15/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is a Jánosban fogok szülni.:)Szuromi dokiról csak jókat hallottam eddig, igaz nem nála szülök, de látásból ismerem. Nagyon szimpatikus doki. Boldog babavárást!:)

2012. febr. 8. 12:44
 16/17 anonim ***** válasza:

3. válaszoló vagyok.

Én is a Jánosban fogok szülni, már 23 hetes vagyok, én is a Szuromi dokihoz járok, de én nem vagyok vele sem megelégedve, csak már nem tudok váltani, a Jánoshoz pedig mindenképp ragaszkodom, de nem oda tartoznék!

Ha megtehetném Pálmai dokit választanám, de már késő, majd a harmadikkal már nem szalasztom el!

Ha ég és föld a két doki, akkor képzelem tényleg milyen lehet a Kovács dokinő!

Nekem a Szuromi dokival az a problémám, hogy soha nem nézi meg az előző leleteimet, nem érdekli, hogy mi volt az előző terhességemnél és szülésemnél (nem nála szültem), kapkod, meg sem akar vizsgálni, csak hosszas könyörgésre, pedig nálam indokolt.

Az ultrahangon a leginkább az érdekli, hogy mi a pici neme, a többit gyorsan megméregeti, nem nagyon mond el semmit, akkor sem, ha a férjem is elkísér, aki egyáltalán nem ért hozzá és jól esne neki, ha elmagyarázná!

Az Istenhegyi Klinikán mindenesetre megcsináltattam a kombinált tesztet és a 18 hetes ultrahangot is, mert ott biztos, hogy részletesen megnézik a magzatot, nem csak kutyafuttában!

Vasat sem akart felírni, csak kikönyörögtem, mert nem túl jó a vérképem már most sem és az előző szülésemkor majdnem ottmaradtam, ha akkor annál rosszabb vérképpel megyek szülni, tuti ottmaradok, pedig az akkori utolsó vérképem jobb volt, mint a mostani első és ugye azóta csak romlott.

Az előző terhességem alatt is a Magnesii Citrici vált be a legjobban, amit már most is szorgosan szednem kell, mert vannak keményedéseim, sőt ugye 2 hétig feküdnöm kellett görcsök miatt, ezt a magnézumot pedig fel lehet íratni és akkor féláras, igaz nem az a havi 2-3000 FT különbség fog földhöz vágni, de 2! dobozzal írt fel, ami 20 darab tabletta, 3*1 napi adaggal is csak egy heti adag!

Rájöttem, hogy a 8 ezres magánrendelés nem fedezi a receptírás költségeit, úgyhogy ezentúl futkoshatok a házi dokimhoz is felíratni ezeket!

Már nincs is kedvem megkérni a dokit, hogy írja fel, ugyan minek?

Telefonon sem szeretem hívni, mert olyan hangnemben beszél, pedig nem szoktam zaklatni, de ha baj van, akkor kihez forduljak?

Aztán végül fogadott a kórházban, de lehetett volna tragédia is 18 hetesen, amikor görcsökkel mentem...

Persze ott is tömtük a zsebét, amit el is tett szépen.

Szóval én nem érzem úgy, hogy többet nyújtana, mint egy sztk-s doki...

Legszívesebben ügyeletesnél szülnék!

Mondom ezt úgy, hogy valamicskét konyítok az eü-höz, mert védőnő és szülésznő is vagyok, persze a dokinak ez sem tűnik fel, mert meg sem nézte a kiskönyvem elején, hogy mi a foglalkozásom, én pedig nem fogom hangoztatni, csak folyamatosan beleütközöm a problémába, hogy én nem értek egyet a doktor úr terhesgondozásával...

Amúgy PCOS-em van, az előzőnél terhességi cukorbeteg voltam, most is tartom a cukorbeteg diétát, a reggeli után 1 órával mért értékem magán laborban 3 hete már volt 8,7 is!, le kellett már csökkentenem a reggelimet 15 gramm szénhidrátra, hogy ne menjen 7 fölé a 60 perces vércukor érték, amire Szuromi doki azt mondta, hogy őt nem érdekli, csak a 26 hetes cukorterhelést fogadja el, feleslegesen mérem itthon és ne járkáljak potyára magándokihoz (aki mellesleg endokrinológus, diabetológus és 3 éve kezel, neki köszönhetem, hogy sikerült egyáltalán teherbe esnem és már a másodikkal! Persze ezt a doki meg sem várta, hogy elmondjam, mert mint mondom nem érdekli!), mert majd a Jánosban gondoznak, ha úgy alakul.

Most rettegek a 3 hét múlva következő laborvizsgálattól, hogy ne legyen baja a babámnak, nehogy beinduljon egy koraszülés, ha 20-ig is felkúszik majd a vércukrom, ami ugye nagyon is esélyes!!!

Problémamentes terhességnél biztos jó ez a doki.

De nekem még asztmám is van, de semmiképp nem akartam klinikán szülni, ezért bedőltem a fórumoknak, ahol ódákat zengtek a Szuromi dokiról!

Kívánom, hogy mindenki másnak csakis pozitív tapasztalata legyen Vele!

Tényleg láttam a múltkor is olyan kirívóan nagyon jó módúakat a magánrendelésén, akik simán szülhetnének magánklinikán, de mégis Őt választják.

Számomra ez érthetetlen!

Sajnálom, hogy ilyen hosszú és néhol kicsit zavaros is voltam!

2012. febr. 8. 14:21
 17/17 anonim ***** válasza:
Igaz, nem mai a kérdés, de hátha valakinek még hasznos lesz. 2 hetet voltam a soten terhespatológián. A szobatársam 30 hetesen került be nyitott külső belső méhszájjal szigorú fekvésre ítélve. Eléggé szavahihetőnek ismertem még, na az ő orvosa volt Kovács Eszter. Magánba járt hozzá végig, de a doktornő egyszer sem jött fel hozzáaz emeletre, még amikor bentddolgozott sem. A szobatársam hívta telefonon, h tájékoztassa mi a helyzet vele. Aztán, amikorgörcsölt, akkor sem jött fel hozzá, hanem lehívta az ambulanciára. Ott pedig 2 órát várt rá, miközben feküdnie kellett volna... A szobatársam nagyon ki volt tőle, amikor a szülésre terelődött a szó, Kovács Eszter közölte, hogy ugye tisztában ván azzal, hogy neki 100 ezer alatt nem éri meg otthagyniacsaládi ebédet... Azóta is sokszor eszembe jut szegény, mert nem tudom, hogy végül mert- e váltani.
2015. júl. 25. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!