Dr. Kovács Eszternél-Sote I-n szült valaki?
4 hónapos terhes vagyok,a dr.nőhöz járok magánrendelésre.
Úgy ajánlotta egy ismerősöm,de valahogy nem az "igazi".Mindig sietve vizsgál meg,van,hogy egy időpontra két beteget is hív,kérdésekre sem válaszol,pedig nem keveset fizetek..
Az elmúlt napokban neten is nagyon sok rosszat olvastam róla(pl.nem bent be a szülésre) és a klinika sem a szívem csücske.
Mit gondoltok?Ismeri valaki?
Uzsoki kórház a másik favoritom-vélemények?
Köszi:)
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..
Talán ezt is olvastad, kedves Kérdező? Ezek után én is utánaolvastam kicsit, nos, én a helyedben messziről elkerülném, főleg, ha személyesen is rossz érzésed van vele! Véleményem? Bárki más!
Többek között ezt is.
Írtam privit a kérdezőnek,remélem visszaír.
Amikor először mentem szimpi volt,azóta nem is tudom,nagyon idegesítő,hogy az a 10 perc amíg bent vagyok a rendelőben,háromszor kiszól a várakozóknak,hogy siet,ötször csöng a telefonja,kétszer a kollégái nyitnak be a rendelőbe(kicsit eltúlozva),tehát mintha soha nem lenne rám ideje..
25 e ft egy vizsgálat+uh,ami szerintem elég magas.
Hátha valaki ír + véleményt is,nem vagyok egy mindent túlaggodó,kényes kismama(3.baba),de szeretnénk jó kezekben lenni,és úgy érzem itt nem leszünk..
Köszi a válaszokat,akkor gyors keresésbe kezdek:)
Szerintem is menekülj tőle.
Nekem nincs személyes tapasztalatom vele szerencsére, de amit a neten olvastam....
Soha nem mennék még a közelébe sem.
Főleg, ha neked is rossz érzésed van, akkor sürgősen váltani kéne.
25 ezer?
10-15-ért sokkal jobb orvosok vannak, de 20-ért van olyan, akinél azért 20, mert már benne van a szülés ára is, szülés után már nem kell egy fillért sem fizetni és biztos, hogy bemegy, igaz nem a SOTE I-n van egyik sem, akikre én gondolok!
Szóval lehet jó orvost találni, bár nehéz sajnos, de biztos van a Baross utcaiban is.
Ahogy én olvastam a Kovács dokinő szülés előtt direkt kikapcsolja a telefonját, nem elérhető, nem megy be, utána meg elfordítja a fejét is, mintha soha nem ismert volna, pedig iszonyat drága a magánja!
És ezt már évek óta büntetlenül így csinálja, nem is mernek ellene panaszt tenni az érintettek.
Hihetetlen, hogy mennyi bőr van az arcán!
Utolsó vagyok.
Az Uzsokiban Halász Domonkos doktort az egekbe dicsérik.
Neki a magánja nem olyan sok, 10, ha jól tudom, de a szülés díjáért már évekkel ezelőtt is 130-at olvastam...
A fenti dokinőhöz szerintem még ezek az árak elenyészőek.
Én az Uzsokiban szültem a Halásznál!
Nagyon-nagyon jó doki,iden,havi 10-et kér,és 80-at a szülésért,szerintem ez korrekt ár,nagyon alapos volt az egész terhesség alatt!
Csak ajánlani tudom!!
Utolsó vagyok!
2010-ben szültem nála!
Köszönöm a válaszokat!
Valóban nincs egy tiszta pozitív vélemény/tapasztalat a dr.nővel kapcsoltban.Ma felhívtam telefonon,sikerült is elérnem,mondtam,hogy köszönöm a munkáját,de mást kórházat választanék,ezt válaszolta,idézem:
"...ha baja lesz a babának,úgyis ide hozzák..".
Már megbántam,hogy felhívtam,csak nem akartam bunkó lenne,na ő az volt,ennyit mondott amit leírtam meg hogy visszhall..
Nagyon örülök,hogy elolvastam a netes véleményeket,és még időben kapcsoltam,és nem a szülésnél,fájások közepette szembesültem volna vele,hogy otthagy a pácban..
Mai nap kértem Halász dr.hoz időpontot,majd mesélek.
Köszönöm a válaszokat,jó egészséget mindenkinek!
Sok sikert!
Majd üzenj,hogy mi volt vele a tapasztalatod!
Fiatal,jó bácsi! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!