Szülés előtt megtörténhet, hogy a baba nagyon aktív?
Nem tudom,mert saját tapasztalat még nincs,majd csak néhány hét múlva:)
De a macsekomnál azt vettem észre,hogy szülés előtt is büszkén mutogatta nekem a rugdosós kiscicáit:)Amúgy mifelénk faluhelyen azt tartják,hogy szülés előtt nem annyira aktívak a picik.De tényleg csak a szájhagyományra tudok alapozni.Az ha 1-2 nappal túlhordod nem baj,bár szerintem már szeretnél kettőben lenni:)
Szia!
Én már 3 nappal túl vagyok a kiírt időponton. Tegnap NST-n a szülésznő azt mondta, hogy jó jel, hogy csendes a babóka, mert ez valószínű a nagy rákészülés nála, azaz szülés elötti 1-2 napban kevesebbet mocorognak. Közvetlenül a szülés előtti órákban lehet aktívabbak, nem tudom, de elképzelhető. Pl. a burkot is így rugják ki sztem, tehát nem lehetetlen!
Hajrá!!! Gyönyörű szülést kívánok!
Ja és még annyi, hogy első baba átlag 4 nappal később jön a statisztika szerint... Lehet mi ezt erősítjük :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!