Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kazincbarcikán vagy esetleg...

Kazincbarcikán vagy esetleg Miskolcon kit ajánlanátok? (Nőgyógyász, ill. szülésznő)

Figyelt kérdés
2009. máj. 29. 11:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Én barcikai vagyok, de nem ajánlanék senkit! Ha teheted menj miskolcra szülni. Barcikán a régi NEM bevált gárda van még mindíg. Sok panasz és baki volt a közvetlen környezetemben a b. kórházban. Miskolcra járok a megyeibe. Dr. Dienes Józsefhez, nagyon alapos, kedves és ami még fontos-nem pénzéhes. A megyeiben nem lehet szülésznőt választani , csak dokit.
2009. szept. 17. 06:38
 12/16 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: tegnap 12:16

Sajnálom, hogy veled ilyen volt nem tudom mi történhetett vele, velünk nagyon rendes volt pedig a terhesség végén kerültem hozzá és nagyon komplikált volt az eset, mert a babám sajnos beteg. Fene tudja valószínüleg nekik is vannak rossz napjaik! Én egyedül Nagy Gábort nem ajánlom a megyeiben, engem csúnyán félrekezelt ezt sosem felejtem el neki!

2009. szept. 17. 08:35
 13/16 anonim ***** válasza:

Én Dr. Steierhofferhez járok. Néha adok neki pénzt, mert bejárok az SZTK-ba. Velem nagyon rendes mindig. Akit még ajánlani tudok Dudás Ernő és Sándor Csaba. Dudás kicsit érdekes, mindent harapófogóval kell kihúzni belőle, de nagyon jó szakember. Sándor Csaba közvetlenebb és szintén nagyon jó!

Mindhárman a Semmelweisben vannak.

2009. szept. 17. 11:47
 14/16 anonim ***** válasza:
Én szültem dr Vreczenárnál.Az volt számomra kellemes meglepi,hogy a szülés előtt dr Szalmási volt ügyeletben,Ő vizsgát meg és küldött a szülőszobára.Végül császárral szültem és Szalmási doki a műtőbe is feljött megnézni minden ok-e+ utána Ő is megnézett minden nap,pedig csak akkor találkoztunk először:)
2009. szept. 18. 15:36
 15/16 anonim ***** válasza:
A Semmelweisben Szalmási kedves orvos.
2009. okt. 6. 13:13
 16/16 anonim ***** válasza:
Már tuti nem fogjátok olvasni, mert régi a "kérdés" de akkor is Spák Lászlót megvédeném, az ilyen válaszolóktól, mint az 5-ös...nem tudom, hogy ennyire hogy lehet másként megismerni egy orvost...egyáltalán nem bunkó meg lenéző, hanem az egyik legjobb orvos, akivel találkoztam, ismeretlenül is elsőre segített, biztatot, pénz nélkül...(ja és már 2013-at írunk!!) szóval aki olvassa, nyugodtan keresse!Miskolc-Semmelweis Kórház!
2013. júl. 9. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!