Kazincbarcikán vagy esetleg Miskolcon kit ajánlanátok? (Nőgyógyász, ill. szülésznő)
Figyelt kérdés
2009. máj. 29. 11:22
1/16 anonim válasza:
Én Váradi doktor úrnál szültem,de Szatmárihoz jártam. Mind a kettő rettentően aranyos és kedves,csak nekem Szatmári nem tudott a szüléshez bejönni,mert a kislányával volt,Váradi meg éppen ügyelt.
Szülésznőnek Kiss Adriennt férjes neve talán Bogyai zoltánné
2/16 anonim válasza:
Én Miskolcon a megyeiben Dr.Bikki Bélát ajánlom.Nagyon kedves, lelkiismeretes és szakmailag is kiváló orvos.
Én sokat köszönhetek neki:-))
3/16 anonim válasza:
Én Miskolcon, a megyeiben Dr. Dienes Józsefet ajánlom. Genetikus és uh oszt.vez.
Nagyon profi.
4/16 anonim válasza:
Szia
Én a vasgyáriban szültem Dr. Spák Lászlónál nagyon jó orvos az az igazi kihalóban lévő lelkiismeretes orvos, aki nagyon tud bíztatni és nem a zsegét tartja!
5/16 anonim válasza:
Spák egy rettentö bunkó,arogáns,lenézö! Szülés utáni kontrollon voltam nála,szerencsére nem nála szültem,de ilyen bunkó orvossal még nem találkoztam!
6/16 anonim válasza:
Én a Semmelweisben szültem dr Vreczenár Lászlónál.Pont a szabija alatt voltam bent karácsonykor,de Ő ennek ellenére minden nap bejött hozzánk!
7/16 anonim válasza:
Ha fizetsz, Szalmási és Steierhoffer is rendes. Miskolc, Semmelweis
8/16 anonim válasza:
Sokan járnak Barcikán Váradi doktor úrhoz, főleg, mert támogatja a háboritatlan szülést. Ha esetleg erre vágysz, ő a te embered. Én Miskolcon a Semmelweisben szültem Dr Fenesi Istvánnál, csak jót tudok mondani róla. Velem rendes volt, lelkiismeretes, és nem pénzéhes.
9/16 anonim válasza:
Én Kazincbarcikán járok Váradihoz, még 8 napom van elvileg a szülésig.
10/16 anonim válasza:
Dr. Dienes profi a szakmájában, de csak a markát tartja! Tapasztaltam!! Ha nem fizetsz neki minden alkalommal akkor a végére a fejedre tojik egyet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!