Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Leírnátok nekem kinek milyen...

Leírnátok nekem kinek milyen tünetei voltak a szülés megindulása előtt? És mennyivel előtte?

Figyelt kérdés

Gondolok itt pl: hasleszállás, nyákdugó távozás, étvágytalanság, ajak puffadás, hasmenés, stb.....

Előre is köszönöm a válaszokat.

2012. jan. 24. 11:40
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem szállt le a hasam, nem torzult el az arcom. Semmi bajom nem volt. Vasárnap du. 6kor elment a nyákdugó, nem aggódtam mert már előtte olvastam, hogy ez bármikor elmehet. Enyhén görcsölgettem, ezt meg betudtam jóslónak. Éjszaka erősödtek, 7kor bementünk a kórházba, előkészítettek, 9kor burkot repesztett a doki, 10.45-kor kint volt a fiam. Másnak is ilyen szülést kívánok :)
2012. jan. 24. 12:01
 2/10 anonim ***** válasza:

így sorrendbe írom: :)

- hasleszállás - relatív, másfél hónappal előtte is mondták

- nyákdugó távozás - az első egyértelmű fájás előtt 2-3 perccel

- étvágytalanság - nem vettem észre

- ajak puffadás - nem vettem észre

- hasmenés - vajúdás alatt

szülés előtt 24 órával kezdett el enyhén fájni a derekam, utólag ennyi volt a konkrét vajúdás előtti jel.

2012. jan. 24. 12:43
 3/10 anonim ***** válasza:
2. vagyok: nekem ugyanez amit az első válaszoló írt a nyákdugótól a baba megszületéséig 9 óra volt. Talán átlagos idő (nem gyorsították meg), de valahogy a fájdalom ellenére is gyorsan telt az idő
2012. jan. 24. 12:45
 4/10 anonim ***** válasza:
Semmi tünetem nem volt. Éjjel felkeltem és távozott a nyákdugó,onnantól egyből jöttek a fájások. Reggel 7re mentem be a kórházba, akkor már 4 ujjnyira nyitva voltam. A dokim 9 körül burkot repesztett. Délután 3-ra lett meg a lányom.
2012. jan. 24. 13:34
 5/10 Baranka ***** válasza:
Nálam csak a nyákdugó távozott hajnal 4-kor. Utána gyenge görcs és minden görcs után székelési ingerem volt. 5-ig szendvettem itthon. Negyed 6-kor felraktak a szülőágyra 5.25-kor kint volt a kislányom. Doki mondta, hogy legközelebb hamarabb menjünk be. Ja és előtte való nap volt valamennyi jósló fájásom.
2012. jan. 24. 13:55
 6/10 anonim ***** válasza:
Nyákdugó távozott 19.15-kor, aztán enyhe hasfájás, mintha meg akarna jönni, de folyamatosan és nagyon gyengén, majd 1 óra múlva kb. 10 perces fájások jöttek, gyengén indult, majd erősödött. 22.00 és 23.00 között 5-7 percesek voltak, 23.00-kor értünk a kórházba és 00.02-kor megszületett a kislányom. Csak az utolsó 1 óra volt rossz.
2012. jan. 24. 13:59
 7/10 anonim ***** válasza:
Előző vagyok: a nyákdugó távozása után rózsaszínes, vízszerű dolog csöpögött, ekkor indultunk el. Hasmenés a nyákdugó távozás után vagy 3x, de sztem az idegességtől.
2012. jan. 24. 14:00
 8/10 anonim ***** válasza:
Nálam semmi előjel nem volt, a fájásokra is azt hittem egy jó darabig, hogy csak jóslók, lett volna még másfél hetem, nem gondoltam szülni menni :)
2012. jan. 24. 14:44
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem keményedésem legelőször a szülés előtti 3 napon volt. Egyik este nagyon fájt a derekam és hajnalban megindult a szülés.
2012. jan. 25. 21:58
 10/10 anonim ***** válasza:
A nyákdugó kilökődését szerdán délután vettem észre. Este 8-ra rendszeresek lettek a fájások. Bementünk a kórházba, csütörtökön hajnali 3-kor lett meg a baba.
2012. jan. 25. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!