Szült valaki 37 hetesen? Lett valami probléma? Az orvosom programozott császárt szeretne 37 hetes és 0 naposan, de bárki meg hallja túl korainak tartja.
36 hétre szültem, 3800g-mos babát, 10/10-es apgarral, teljesen egészséges.
Mondjuk nekem magától indult a szülés, de nem hiszem, hogy bármi baja lenne a babádnak, a doki meg csak tudja mit csinál.
Nekem 37-1 naposan indították a szülést, mert magas volt a vérnyomásom, és a doki nem akart már a gyógyszeren emelni. Egyik nap megvizsgált, mivel az uh szerint a baba elérte a 3 kg, mondta is, h akkor holnap nagy nap lesz, szülés.
10 kor indították, 14 órakor már a karomban volt a csodálatos 3030 gr, 52 cm kislányom! Teljesen egészséges.
A baba kora és súlya már rendben van, ha a doki úgy ítéli meg, h jobb lenne neked is, meg neki is ha már kinn lenne, én nem agyalnék rajta. Ha sokat keményedsz, és vissza is tartották már a szülést, akkor meg pláne nem!
Gyors, könnyű szülést kívánok!
Szia!
Barátnőmnek az orvosa is 37. héten akarta neki indítani. Úgy látta elég nagy lesz a baba és az előző heg is kicsit vékony volt neki. Ez január 24. lett volna. Január 19-én hajnalkor, beindult nála a szülés. Bementek a kórházba és megcsászározták. 36. héten született így a baba. 3400 g és 53 cm. Makk egészséges. Szépen szopik. Neki előtte pár nappal mérték 3030g-nak a babát. Szerintem is az a kérdés, hogy mennyire látod indokoltnak a döntést és Te mennyire érzed, úgy hogy itt az ideje. A barátnőm már nagyon meg akarta szülni a babát és már nagyon nehezen viselte a terhességet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!