Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ma tudtam meg, hogy valószinű...

Ma tudtam meg, hogy valószinű császár lesz. Nem kéne befektetni? Nincs fogadott orvosom.

Figyelt kérdés
Faros a baba és bármikor meglehet.Nagyon ideges vagyok.De minden infót szivesen veszek.37+3 első babás
2009. máj. 27. 19:46
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Miért kellene? Nem vagy attól veszélyeztetett, csak faros.

Mondjuk én nem engedtem a császárt, faros volt, de simán meg lehet szülni!

Akkor engem ne vagdosson!

2009. máj. 27. 19:57
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Akkor az ügyeletesnél fogsz szülni,arról nem tudok nyilatkozni,hogy ki fogja megmondani,hogy mikor lesz de ez programozott,akkor vagy aznap reggel vagy előtte egy nappal kell befeküdj.De akihez jártál vizsgálatokra elvileg ő kéne,hogy kitűzze a műtét időpontját!

Fogadott dokim volt és szintén császár,de én is be kellett feküdnöm és rá 2 hétre műtöttek meg!

Kérdezz rá,akihez szoktál járni,hogy mi lesz!

5 hós baba anyukája

2009. máj. 27. 19:58
 3/7 A kérdező kommentje:
Azt mondta amikor jönnek a fájások siessek a korházba,hogy beérjek időben és az ügyeletes eldönti mi legyen.
2009. máj. 27. 20:04
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

én is császáros voltam, nem volt fog.orvosom...

tudtuk előre, hogy császáros leszek, szemészeti problémáim miatt

nekem is azt mondták, ha jön a fájás irány a kórház!

13.-ra voltam kiírva, semmi fájás, tehát bekellet feküdni

még 16.-án se volt jele, hogy a kicsim ki akarna bújni, tehát programozott műtét volt.

2009. máj. 27. 20:11
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Még az utolsó pillanatban is befordulhat a baba, nem biztos hogy emiatt császározni kell.
2009. máj. 27. 20:18
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

az előző vagyok...

még azt akartam írni, hogy ha nincs orvosod valószínű nem fognak befektetni hamarabb, hacsak nincs valami komplikáció!

megvárod, míg lejár az időd, és siess be!

ne izgulj nem olyan vészes a császár!

szurkolok érted!

jó egészséget nektek

2009. máj. 27. 20:21
 7/7 A kérdező kommentje:
A doki szerint akármikor beindulhat.A megrövidült méhnyakam miatt és be van ékelődve a pici.Már a nemét se látni.A szüléstől félek így hogy faros nem a császártól.
2009. máj. 27. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!