Akinek az utolsó trimeszterre magasabb lett a vérnyomása, de nem toxémia miatt, annak szülés után mikor állt vissza a rendes értékekre?
Figyelt kérdés
Szülés előtt általában 110/70 szokott lenni, aztán a 3. trimeszterre volt, hogy 150-et is mértem. Végül nem toxémia volt, olykor a hormonok is emelhetik. 5 napja szültem, de még most is mérek néha magasabb eredményeket, a vérnyomáscsökkentőt szülés után már nem szedem. Azt mondták idő kell, mire a hormonok is helyreállnak.2012. jan. 18. 12:19
1/3 anonim válasza:
Augusztus elején szültem, előtte soha nem volt gond a vérnyomásommal, még mindig mérek 140-150 közötti értékeket. De már csak akkor mérem ha eszembe jut.
Szülés előtt egy hétig kórházban voltam a vérnyomásom miatt 170 volt dopegyt nélkül, 3x2 szemet adtak, így 140 körüli lett, de se vizesedés, se fehérje a vizeletben.
2/3 anonim válasza:
Nekem volt vizesedés is. Kb 2-3 hét után ment le a víz és állt vissza a vérnyomás. Azóta sem magas soha, néha, havonta megmérem.
3/3 anonim válasza:
Nekem is magas volt, dopegyt-et kaptam rá, 3-2 szemet.
szüléskor rendben volt, utána is kellett szednem egy másikat, 2 hétig és azt fokozatosan abbahagyni. Ednyt - a neve.
A magas vérnyomás, és nyitott méhszáj miatt fokozottan figyeltek, a 37 héten indították a szülést, mert gyógyszer mellett 150-160/90-105 mértem. Elkezdtem vizesedni, de fehérje nem volt a vizeletben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!