Mennyire fáj a gátmetszés?
Figyelt kérdés
Adott körülményekhez képest érdekel.2012. jan. 15. 15:02
11/20 A kérdező kommentje:
Utólag rájöttem, hülyén hangzott az előző mondatom, tehát a lényeg, hogy a pici egészsége minden fájdalmat megér!
2012. jan. 15. 17:07
12/20 anonim válasza:
Nekem nagyon fájt, kértem is másnap reggel fájdalomcsillapítót és 3 hétig alig tudtam ülni utána.
Mikor vágtak, nem éreztem, a varrás az kellemetlen volt, de mikor kiment az érzéstelenítő, alig tudtam ülni, feküdni, menni.
13/20 anonim válasza:
Nekem nem fájt nem vettem észre, a párom mondta, hogy nagyot vágtak, kb. 20-30perc volt a varrás ami kínzás volt,de nem a fájdalomtól, mert nem éreztem, hanem, hogy mellettem volt a babám, de nem foghattam még meg,de végül odaadták, közben meg varrtak:)
14/20 anonim válasza:
Nekem elég nagyot vágtak (meg se mondták, hány öltés összesen: csak annyit, hogy 4-5 kívül + belső felszívódók). Egyébként a varrás fájt egyébként (pontosabban az érzéstelenítő injekciók), a vágás maga nem. Aztán a varratokat lehetett érezni (szúrtak), az kényelmetlen volt, de a kórházi utolsó nap kivették és onnantól semmi problémám nem volt.
Arra mondjuk kiváncsi vagyok, hogy mi maradt belőlem :) még csak 4 hete szültem, szóval még használatba nem vettük :)
15/20 anonim válasza:
a vágás egyáltalán nem fájt,pedig ahol szültem ott nem adnak érzéstelenítőt vágás előtt csak varrás előtt.a varrás picit kellemetlen volt,fájdalmasnak nem nevezném.na de másnap....hát azt a fájdalmat amit majd 1 hétig átéltem.se menni se ülni se állni nem tudtam rendesen.feküdni sem.mint kiderült brutál módon kijött az aranyerem a szüléssel,és az kínzott meg ennyire.
16/20 anonim válasza:
Maga a vágás nem fájt, de utána!!!!! Nekem nagyot vágtak és valószínüleg belül is szakadhattam... Mert egy órán át varrtak utána belül és kívűl is. Na az fájt! Minden egys tűszúrás! A gátmetszéssel én 2 hétig nem tudtam menni és ülni, csak állni és feküdni! Szörnyű volt!!!Most készülök a második szülésre és minden tőlem telhetőt megteszek, hogy elkerüljem a gátmetszést!
18/20 anonim válasza:
Akkor, ott nem is éreztem! Na, utána pár hétig nagyon is! Manapság meg én vagyok a legjobb meteorológus a családban. Az egyik frontra migrénem van, a másikra a gát-varratom fáj. De tudod mit? Nem érdekel: van egy tökéletes kislányom, aki ha rám mosolyog, az mindent elfeledtet!
19/20 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom!! :-) A baba az első!
2012. jan. 16. 19:34
20/20 anyács válasza:
Nekem a legeslegjobb érzés volt, miután egy óra nyomás után végre megindult a baba, és "megszüntették" a vágással....meg is jegyeztem, hogy "Ez eddig a legjobb érzés"...alig röhögtek ki...Hatalmasat kellett nyesniük, jó sokáig varrtak is. Egyáltalán nem fájt utána, csak feszült, viszont a varratszedés...hát azt kihagytam volt, jól estek a futóvarratok kihúzgálásai...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!