Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van itt olyan kaposvari aki...

Van itt olyan kaposvari aki Szigetvaron szult/szulni fog vagy egyaltalan eszebe jutott hogy ott kene inkabb szulni a kaposvari korhaz helyett?

Figyelt kérdés
Mi kellett hozza? Hogyan lehet ezt kieszkozolni? Amiket mostanaba hallok a kaposvari korhazrol azoktol kiraz a hideg. 2 eve is eleg spartaiak voltak a korulmenyek, de ami most van az nevetseges. Ma mondta a vedonom, hogy beszeljem meg a dokimmal, hogy mire lehet szuksegunk szulesnel es azt mindent irjon fel receptre, es vigyuk magunkal a szulesre hogy biztos legyen. Tu, cerna, steril kesztyu, oxitocin....
2012. jan. 5. 13:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

szia én vagyok, aki januárban szült szigetáron. ígértem beszámolót, de az előző hozzászóló szerintem maximálisan leírt mindent.

én a 2000es szobában voltam, és nagyon meg voltam vele elégedve. tényleg sokat számít, hogy ott lehetnek veled a látogatók.

egyedül a kaja, amire fel kellett volna készülni, mert az botrányosan kevés és sok az ehetetlen. de sajnos nincs nagyon pénz az eü-ben és ez látszik is.mivel a férjem jöhetett látogatni, így nem volt probléma és hozott amit megkívánta és betettem a szobában lévő hűtőbe.

szülésznő: talán egy-kettő van, akit nem ajánlok, de többnyire nagyon felkészültek és kedvesek! Én Czompó Erikánál szültem és szerintem legközelebb még direkt fel is kérem, mert végig nagyon támogató és segítőkész volt. gátvédelemmel születem, amit nem sok szülésznő vállal be. a KErnert is csak ajánlani tudom!!!!

ha van kérdésed írj priviben...még frissek az élményeim :)

2012. febr. 4. 10:55
 12/14 anonim ***** válasza:
Végül hol szültél, kérdező? Hogy vagy? Tapasztalatok?
2012. jún. 5. 16:09
 13/14 A kérdező kommentje:
Koszonom az erdeklodest. Vegul Kaposvaron szultem, eselyem sem volt mashoz, ugyanis a 37. heten benyeltem egy kis calici virust es a fertozo osztalyon voltam. :-( Ott indult be a szules es a fertozo osztalyrol vittek a szuloszobaba. Gyors szules volt es minden volt amire szuksegunk volt. Karantenba kerultunk a szuleszeten. Igy vegig egyutt maradhattam a fiammal, 1 percre sem vittek el mellolem, meg vizsgalatokra es vervetelre sem. Az ejszakakat is egyutt tolthettuk. (A kaposvari korhazban ejfelkor elviszik a piciket es 5kor viszik vissza oket) Ritkan nyitottak rank az ajtot, de en nem bantam leven mar van egy 2 eves fiam nem volt semmi kerdesem. Ugye mondjak hogy minden rosszban van valami jo, hat nekem ez volt jo a calici virusban. Szepen beindult a tejem es azota is szepen szopizik es gyarapodik a kisebbik fiam, 15en lesz 3 honapos. Amugy a parommal megbeszeltuk elore hogy maradunk Kaposvaron az orvosunk miatt. Mindenkinek ilyen orvost kivanok! Es olyan konnyu es viccest szulest mint az en masodik szulesem.
2012. jún. 10. 21:10
 14/14 anonim ***** válasza:
Bocs h ezt mondom de a védőnőd egy idióta....nem a szomszédba mész szülni hanem egy korházba.én 2 kisfiamat is ott szültem 4 és 2 éve és a 3. babámat is ott fogom hamarosan.igaz h kicsit le van pukkanva az épület de szerintem egy kórházban alapba meg kell hogy legyen a higiénia és a felszereltség.különben nem lenne kórház!nagyon sok nő szül a kaposvári kórházban de nem kötelező!Azért kíváncsi lennék hogy ki a védőnőd!Kaposvári vagy?
2013. jan. 8. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!