Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 3 hete szültem és már egy...

3 hete szültem és már egy hete nem véreztem egyáltalán, pár napja viszont igen, miért lehet? Lehet baj van?

Figyelt kérdés
minden nap kb. 2x érzem hogy folyik ki,és látom hogy vér jön.néha piros,néha barnás.nem lehet hogy még véreznék csak "eldugult"?nagyon nem lenne jó ha valami elfertözödne.szerintetek?
2011. dec. 17. 12:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Én 4 hétig véreztem.Volt 1 hét szünet,utána pedig megjött a rendes menstruációm.
2011. dec. 17. 12:58
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs semmi gond, sokszor olvastam, hogy 6 hétig jön-megy a vérzés. Van akinek elmúlik és újra kezdődik ezidő alatt, de én pl. 8 hétig folyamatosan véreztem. Különbözőek vagyunk. A hat hetes kontrollra feltétlenül menj majd el, addig is, ha bizonytalan vagy, inkább hívd fel a szülész-nőgyógyászodat. Minden jót!
2011. dec. 17. 13:13
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem is hasonlóan volt. Már alig jött valami kis barnaság, amikor egyszer éreztem hogy elönt, és már át is ázott rajtam minden, még a székpárna is véres lett. Aztán két nap múlva megint abbahagyta.
2011. dec. 17. 17:33
 4/4 anonim ***** válasza:
én is 3 hete szültem. a 2. hét végétől nem véreztem,ma viszont nekem is sokkal intenzívebb és piros a folyásom..Azt mondták hogy ez az elkövetkező 3 hétben még előfordulhat....
2011. dec. 17. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!