Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » S. O. S Szerintetek mennyi...

Chococa_aath kérdése:

S. O. S Szerintetek mennyi van még hátra? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Most jöttem a dokitól és c=1000s.

8.ára vagyok kiirva,és mondta hogy feküdjek be kivizsgálnak meg ilyenek..eddig azt mondta hogy császáral fogok szülni..de ma azt mondta h nem mert nincs olyan indok..:S

meg hogy ha fájásaim vannak akkor berak a szülőszobára.. nem tudom mit tegyek segitsetek légyszives...

szerintem felesleges lenne bemennem... azt várva hogy mikor indul be a szülés mikor itthon van 1000meg1 dolgom és itthon is beindulhat..

előre is köszönöm a válaszokat.

2012. jan. 3. 17:43
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha nem indokolt egészségügyileg, márpedig nem az, akkor ne feküdj be mert felesleges. Nem biztos, hogy a kiírt időpontban vagy hamarabb jön a baba, jöhet utána is 1 héttel és akkor addig ott fekszel, hogy vizsgálgassanak? felesleges.
2012. jan. 3. 17:52
 2/7 A kérdező kommentje:
szerintem is.. de az nem gondd h a méhszájam 1000?
2012. jan. 3. 17:59
 3/7 anonim ***** válasza:
Január 8-ra vagy kiírva, méhszáj 1000s, teljesen jó. Meg van az esélye, hogy megszülsz a kiírt időpontra. Befeküdni szerintem hülyeség, ha nincs megfelelő indok, márpedig az 1000-es méhszáj nem az.
2012. jan. 3. 18:06
 4/7 anonim ***** válasza:
1. vagyok. Ez a méhszáj érték teljesen normális 39-40 hetesen. Azt jelenti, hogy bármikor megszülhetsz.
2012. jan. 3. 18:15
 5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat..
2012. jan. 3. 18:25
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha nincs messze a kórház és nincs semmi olyan veszélyeztető ok, ami mitt aggódni kéne én se feküdnék be!

Mindenhol azt olvasom,sokkal jobban halad a vajúdás, ha az ember amíg csak tud otthon marad.Persze csak akkor, ha nem folyik el azonnal a magzatvíz, mert akkor futás :)

2012. jan. 3. 19:28
 7/7 A kérdező kommentje:

hát 35km.re van a kórház..

de úgy döntöttem hogy még is csak befekszem mert iszonyatosan nyilalt a hasam..:S

köszönöm a válaszokat!

2012. jan. 3. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!