S. O. S Szerintetek mennyi van még hátra? Mit tegyek?
Most jöttem a dokitól és c=1000s.
8.ára vagyok kiirva,és mondta hogy feküdjek be kivizsgálnak meg ilyenek..eddig azt mondta hogy császáral fogok szülni..de ma azt mondta h nem mert nincs olyan indok..:S
meg hogy ha fájásaim vannak akkor berak a szülőszobára.. nem tudom mit tegyek segitsetek légyszives...
szerintem felesleges lenne bemennem... azt várva hogy mikor indul be a szülés mikor itthon van 1000meg1 dolgom és itthon is beindulhat..
előre is köszönöm a válaszokat.
Ha nincs messze a kórház és nincs semmi olyan veszélyeztető ok, ami mitt aggódni kéne én se feküdnék be!
Mindenhol azt olvasom,sokkal jobban halad a vajúdás, ha az ember amíg csak tud otthon marad.Persze csak akkor, ha nem folyik el azonnal a magzatvíz, mert akkor futás :)
hát 35km.re van a kórház..
de úgy döntöttem hogy még is csak befekszem mert iszonyatosan nyilalt a hasam..:S
köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!