Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nem merek szülni?! Többi lent.

Nem merek szülni?! Többi lent.

Figyelt kérdés
Imádom a kisbabákat. Szeretnénk is Párommal, de félek... Félek a szülés fájdalmától, bár tudom, hogy van az epidurálás... Nem tudom hogy mitévő legyek, kicsit hülyének tartom magam emiatt, hogy azért nem merek szülni, mert félek a fájdalomtól. Gondolkoztunk az örökbefogadáson is, sőt, akár még béranyát is felfogadnánk. Tudnátok ebben tanácsot adni? Mi tévő legyek?
2012. jan. 3. 15:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

16,05 megint

Nézd... mindenkinek megvannak a maga félelmei, én például azt nem értem, hogy mások miért nem mernek több száz ember előtt énekelni, vagy miért félnek a kígyóktól, bogaraktól, vagy miért nem merik őszintén megmondani a barátnőjüknek (párjuknak stb.), hogy iszonyatosan áll a hajuk, vagy miért nem mernek békacombot, kagylót, rákot vagy egyéb borzalmat enni, vagy miért nem ugranak gondolkodás nélkül egy fuldokló után. :)

Mint említettem, nem az 1 napos fájdalomról van szó, hanem a 9 hónapnyi félelemtől, hogy vagy a babának lesz baja vagy nekem. Azért lássuk be, a szülés meg a terhesség (hiába természetes folyamatok!) egyáltalán nem kockázatmentesek. (A magyar egészségügyet meg inkább ne is említsük.)

2012. jan. 4. 12:45
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem vitázni akarok veled, csak közlöm: nem 9 hónapig fogod félteni, lesz-e valami baja, hanem egész életed során.
2012. jan. 5. 11:28
 13/13 A kérdező kommentje:

Kedves Mindenki!

Köszönöm mindenkinek a válaszokat, sok hasznos dolgot tanultam/tudtam meg belőle... Amúgy 21 éves vagyok, de koraérett... Párommal együtt élek 2 éve, és szeretnénk babát... Remélhetőleg minél hamarabb fogom látni a két kis csíkocskát a teszten, mert epekedve várjuk :)

2012. jan. 5. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!