Nem merek szülni?! Többi lent.
Én megértelek, nekem is ez a bajom, csak nem a fájdalomtól félek, hanem minden mástól is, ami hozzá tartozik, pl. vizsgálatok, nem lesz egészséges, baja lesz, nekem lesz bajom, hogy jön ki (nem akarok császárt!!) stb.
A béranyaság Magyarországon nem legális dolog.
Én azt gondolom, hogy ameddig félünk, nem akarjuk igazán. Akkor kell belevágni, ha igazán akarjuk. Ha a félelmeink fontosabbak, akkor nem a baba a legfontosabb.
Megoldás lehet még, ha pszichológushoz fordulunk, én erősen gondolkozom ezen, mert már 35 vagyok, nem nagyon van időm gondolkozni.
:)
Rettegtem a szüléstől,de mégis belevágtam,mert ÉDES anya akartam lenni!
Igen,fáj,de hidd el szülés után csak röhögni fogsz ezen az elméleteden!:)
Amikor vajúdtam a szülőszobán,az nagyon fájt,semmilyen fájdalomcsillapítót nem kaptam,mert az epidurális érzéstelenítésért horror összeget akartak kérni,de ha ingyen adták volna sem kértem volna!
Szóval vágjatok bele!! :)
Hatalmas öröm!
Ne haragudj, nem akartalak megijeszteni, ellenkezőleg.
Csak azt nem értem, miért kell esetleg évekig rettegni a szüléstől, esetleg még a 9 hónap alatt is, mikor (nagy átlagban) egy napig se tartó "szenvedésről" van szó. A világ legtermészetesebb dolgáról beszélünk. Igen, fáj. De nem rettegni kell, hanem felkészülni rá. Ha megszületik a babád, rájössz, hogy ennél nagyobb szenvedést is vállalnál Érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!