Mókica84 kérdése:
Szült valaki mostanában Siófokon a Takács doktor úrnál? A tapasztalatai és a véleményei érdekelnének mind a doktor úrral mind pedig a kórházzal kapcsolatban.
Figyelt kérdés
27hetes kismama vagyok.Illetve az is érdekelne hogy mennyire segítőkészek a nővérek és hogy majd mire számíthatok?
pl: engedik-e a mellszívó használatát?Vagy ha akarom akkor éjszaka beadhatom-e a kicsit a megőrzőbe? stb...
2012. jan. 3. 15:57
1/4 anonim válasza:
Szia
Én az első fiamat nála szültem,a következő kettőt már másnál.
Most mennem kell altatni,holnap írok neked,mert ma már nincsen időm.
3 gyerekes anyuka
2/4 A kérdező kommentje:
Szia!
Várom a holnapi jelentkezésed és ha lehet akkor kérlek azt is írd meg hogy a másik két gyerköcöt miért szülted másnál
illetve mivel 3gyerekes anyuka így gondolom a kórházzal kapcsolatban is van jó és rossz tapasztalatod egyaránt ha lehet akkor ezekről is szívesen hallanék
Előre is köszönök minden információt a gyerekhez meg sok erőt és örömet kívánok!
2012. jan. 3. 20:46
3/4 anonim válasza:
ha jót akarsz magadnak nem Siófokon szülsz.siófoki vagyok és 2 hónapja szültem,ez a kórház 0-2.gondold meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!