Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császár után a következő is...

Császár után a következő is császár lesz? Vagy bevállalnál természetes szülést?

Figyelt kérdés
2011. dec. 28. 22:25
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
teljesen egyet értek veled utolsó! És én is pont így gondolom!!!!! Mert ismerősöm simán szült volna:S ha a végén nem jött volna közbe valami végül császár lett. de előtte vajúdott kb 8 órát:S na ennek értelmét nem látom.
2011. dec. 29. 14:36
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

A kisfiam 2008. szeptemberében 37 hetesen, SOS császárral született. Akkori terhességem alatt egy pillanatra sem jutott eszembe, hogy nekem császármetszéssel fog születni a gyermekem. De így lett, és nagyon nehezen regenerálódtam.

Tavaly volt egy vetélésem, ami abortusszal végződött.

Most vagyok 34 hetes kismama, és programozott császármetszésre készülünk. Az az igazság, hogy nagyon-nagyon félek tőle, de az orvosom elmondta az érveit, és úgy gondoltam, hogy hallgatok rá. Semmi nem érdekel, csak az, hogy én és a kicsi lányom rendben legyünk a műtét után.

Sok szerencsét Nektek!

2011. dec. 30. 19:23
 23/25 anonim ***** válasza:
Nekem 4 hónapja volt császárom és lehet, hogy az én hülyeségem miatt, vagy a környezetemben élő hülye felfogású, 30 évvel ezelőtt szült rokonok miatt, de engem lelkileg nagyon rosszul érintett a császár. Én bevállalnám, sőt vágyom rá, hogy hüvelyi úton szüljek, de nagyon ,megértem a másik oldalt is. Sok ismerősömnek sikerült a második babát hüvelyi úton szülni, remélem nekem is fog, persze majd csak később.
2011. dec. 31. 12:03
 24/25 anonim ***** válasza:
Szia, első babám császárral született, a kitolási szakaszban akadtunk el, ezért én is olyan befejezetlennek éreztem a az egész szülést, és nagyon vágytam rá hogy a következőt természetes úton szüljem, amikor végre abba hagytam hibáztatni magam (mert sokáig magamat okoltam hogy én még erre se vagyok képes stb.) akkor már inkább úgy gondoltam hogy ha a második császár lenne az se lenne baj, mert nekem 5 nap után nem fájt semmim... amit tuti nem szeretnék: vajúdni, megint kitolásni résznél járni és megint úgy menni a műtőbe, akkor inkább programozott császár... persze ha a kicsi egészsége múlik rajta akkor bármit bevállalnék!
2012. jan. 2. 09:09
 25/25 anonim ***** válasza:
Szia, az első fiam faros volt így császároztak, a második fiam két és fél évvel később született simán, az volt életem egyik legszebb, ha nem a legszebb élménye amikor a kezembe adták, és igen két vágásom van, ahogy mondják alul felül. De szerencsére a gátmetszés igen pici lett, egy öltés volt az egész. Abszolút nem érzem a helyét és nem is látszik! :-)))
2012. jan. 2. 16:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!