Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császár után a következő is...

Császár után a következő is császár lesz? Vagy bevállalnál természetes szülést?

Figyelt kérdés
2011. dec. 28. 22:25
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
ige, én lehet becarinak tűnök, de olvastam már olyan történeteket, hogy ihaj:((( Mikor utolsó kitolási szakasznál történt a baj:( az előző heg nem írta a szülést. És ott ugye hirtelen kell cselekedni. Ilyen helyzetektől tartva inkább tűnök félősnek és nyafkának mint hogy baj legyen.
2011. dec. 28. 23:07
 12/25 anonim ***** válasza:
2. vagyok, nem kell már tesztelnem, mert reggel megjött. :(
2011. dec. 29. 08:14
 13/25 A kérdező kommentje:
sajnálom:((((( régóta próbálkoztok? remélem hamar sikerül! szép napot
2011. dec. 29. 09:29
 14/25 anonim ***** válasza:

nekem a fiam császárral született. Nem volt programozott, fél napig vajúdtam, gyengült a szívhang,beszorult, nem volt más választás, pedig már fincsi tolófájásaim is voltak.

Engem annyira megviselt(nem maga a műtét, hanem a lábadozás), hogy kézzel-lábbal ellenkeznék a következő babánál ha választani lehetne.

2011. dec. 29. 10:42
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Én 4 éve császárral szültem a kislányomat,a fiamat 6 hónapja simán.Annak ellenére,hogy semmilyen ellenvetésem nem volt a császár ellen,másodjára természetesen akartam szülni.Készültem rá,orvossal/szülésznővel is megbeszéltem,illetve nyilvánvalóan egyéni tényezők,szerencse is szerepet játszik ebben.

Az orvosom vezető főorvos a klinikán,nem mondta soha,hogy kötelező a 2.császár.

2011. dec. 29. 11:39
 16/25 anonim ***** válasza:
Nekem 20 hónap van a kettő gyerek között, mindkettővel vajúdtam, a 2. baba a császárra való kiírás előtt egy nappal elindult kifelé, és megcsászároztak, nem vártak, mert már nagyon régen nyitva volt a méhszáj. Utólag nem bánom, hogy mindkettő császár lett, így csak a hasamon vagy vágás (meg persze a méhen), a lábam között nincs. Szerintem szívás lenne kettő helyen fájlalni, sosem lesz olyan, mintha nem vágtak volna fel.
2011. dec. 29. 13:05
 17/25 anonim ***** válasza:
75%
Én a napokban készülök a második csemetémet természetes úton világra hozni. (az első császár volt) Az okom nagyon egyszerű: szeretném tudni, milyen rendesen szülni. Utána már majd meg tudom mondani, hogy a harmadikat hogyan szeretném, hogyan a legjobb (nekem) :). Nem tartok semmilyen komplikációtól, bízom az orvosomban és a kórházban. Remélem minden remekül alakul majd.
2011. dec. 29. 13:12
 18/25 anonim ***** válasza:
En bevallalnam ha a korulmenyek engedik majd.Szeretnem tudni milyen a termeszetes szules.De van egy olyan erzesem hogy ez is csaszar lesz hiszen csak 20honap lesz a 2 szules kozott.
2011. dec. 29. 13:14
 19/25 A kérdező kommentje:
kitartás neked, és ügyes legyél!!! Remélem minden szuperül alakul. Jó egészséget!
2011. dec. 29. 13:20
 20/25 anonim ***** válasza:
Nagyon bennem volt a vágy, hogy megtapasztaljam, milyen a sima szülés. Második babám egyelőre még faros, program császár várható, de persze még befordulhat. Én rábízom a sorsra, hogyan alakuljanak a dolgok, de egy biztos: csak azért, hogy nekem legyen végre egy szülés-élményem is, nem kockáztatom a babám életét. Annyi mindent hallani. Ha meg eleve esélyes, hogy a műtőben végzem, akkor inkább kezdjünk is ott, nem akarok feleslegesen órákig vajúdni. A császár után úgy is éppen eléggé fog fájni minden...
2011. dec. 29. 13:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!