Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi a legkorábbi idő (hány...

Mi a legkorábbi idő (hány hetes terhesen) amikor van esély arra, hogy a koraszülött baba életben marad? Azok az anyukák, akik korán szültek és életben maradt a babájuk, hány hetesen szültek?

Figyelt kérdés

2011. dec. 28. 20:56
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Sziasztok, csak gondltam szólok, mindenkinek, aki ide írt nekem, hogy már 24 hetes vagyok, és "még" mindig bent van a kiscsávó :)... így már én is egyre nyugodtabb vagyok, maradjon csak a helyén :)...
2012. febr. 9. 20:22
 12/15 anonim ***** válasza:
:) csak így tovább :) majd ízt is írd meg ha megszületik épen, egészségesen, időre :)
2012. febr. 13. 13:23
 13/15 anonim válasza:
Szia!Én 29.hétre szültem meg a babámat 980g-mal.Már 5 hónapos és teljesen egészséges,annyi "baja" van,hogy hason még nem tartja a fejét!Nagyon szorítok Neked/Nektek!
2012. márc. 26. 11:54
 14/15 anonim ***** válasza:

szia

szeretnék érdeklődni hogy hanyadik hétre született a picur :) minden rendben vele?

2012. jún. 25. 16:36
 15/15 A kérdező kommentje:
Na igen, már akartam ide írni :). A menzesz szerint számolva május 29-30-at köpött ki az órarend szülés időpontjának. 29.-én ment el a magzatvíz, 30.-ára lettünk meg :)))))))). Nagy baba lett, 3860, 53 centi és gyönyörű :) egy darab piros folt nem volt rajta szülés után, szép hosszú hajjal született. Tényleg gyönyörű baba. Első gondolata a cici volt és hát én elképzelni sem tudom hogyan, de a kórteremben ő volt a legnyugodtabb baba :). Sosem sírt, csak ha éhes volt. Pedig én egész terhesség alatt hihetetlenül nagy stressz alatt voltam, életem legnehezebb időszaka éppen a terhességemre esett, tényleg sokat sírtam is, és azt hittem, sokszor, hogy na most fog betelni a pohár és megszületik a pici. Nade őneki úgy látszik kötélből vannak az idegei, és amióta megvan azóta bennem is minden megváltozott, kiegyensúlyozottá váltam, mivel megvan és látom, hogy jól van, miatta sem aggódom mint amikor a pocakomban volt, és összességében nagyon boldoggá tesz. És ő is boldog babának tűnik :) semmi baj nincs vele, Sőt. Szóval hepi end lett minden. A szülés szörnyű volt, de már jól vagyunk :).
2012. jún. 25. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!