Természetes szülés után ill. császár után hány napig marad az anya+ a baba a kórházban?
Figyelt kérdés
2011. dec. 27. 12:07
11/15 anonim válasza:
Ha gond van a babával,de anyukával minden oké,akkor baba megy a csecsemő osztályra/PICre/fertőző osztályra,anyuka meg haza,ha szerencséje van,az anyaszállón van hely. Ha nincs hely,akkor meg kell oldania a bejárást a babájához.
12/15 anonim válasza:
Kórházfüggő. Nálunk, Nagykanizsán 4 nap a sima szülés után, de nemrég még 5 volt. Most a császár után annyi.
13/15 anonim válasza:
Nálunk Szlovákiában az 1.gyerekkel 5 nap, ha már nem elso akkor 4 nap.
14/15 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2011. dec. 28. 13:48
15/15 anonim válasza:
nálunk Romániában például nem számolják az első napot napnak. Pl. a szobatársam pénteken 01.10-kor szült, de csak szombatot számolták első napnak, tehát hétfőn 3 naposan engedték haza (term. szülés). Én kedd délelőtt szültem császárral, hétfőn 6 naposan engedtek haza. Szombaton kézzel-lábbal haza akartam jönni, a dokim azt mondta, így csak saját felelősségre lehet. Császárnál 6-7 napig tartanak bent. A dokim beszélt rá, hogy üljek a fenekemen hétfőig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!