Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A szülés vagy a császár után...

A szülés vagy a császár után marad meg vagy alakul vissza az alakod gyorsabban?

Figyelt kérdés

A gátvédelemmel szülők tényleg jobban kitágulnak?

Az barátnőm mindenáron császárt akar az alakja miatt. Nekem ez annyira furcsa. Csak én vagyok így ezzel?

2011. dec. 13. 22:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Engem császároztak, mert a kitolási szakasz veszélyes lett volna. Ugyanúgy vajúdtam (16órát) és a csípőm is szélesebb lett szülés után. A nunim megmenekült, de azért a császár egy komoly hasi műtét és nem egy leányálom a felépülés.
2011. dec. 13. 22:15
 2/3 anonim ***** válasza:

Én hüvelyi úton szültem,a császárt semmi kép nem választanám ha lehetne,nagyon fáj!

67 kiló voltam amikor terhes lettem,89-el mentem szülni,79-el jöttem haza a kórházból,most 1 éves a fiam és 63 kiló vagyok!

2011. dec. 14. 08:13
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Én láttam ilyet is és olyat is, így szerintem nem lehet kategorikusan kijelenteni, hogy az egyik vagy a másik jobb.

Találkoztam lapos hasú, alig 2 hete természetesen szült nővel is és 6 hónaposnak kinéző császárossal is. Meg persze fordítva.

Ez nagyrészt genetika és természetesen attól is függ, hogy ki mennyit hízott, mennyit sportolt és hogy szülés után mit tett az alakjáért.

Én azért elsősorban azt tartanám szem előtt, hogy a császár mégiscsak egy műtét, akárhonnan is nézzük. És hacsak nem szükséges, akkor inkább kerüljük el...

2011. dec. 14. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!