Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Debreceni Női Klinika?

Debreceni Női Klinika?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Érdeklődnék tőlem tapasztaltabbaktól, hogy mire kell számítani, ha a debreceni klinikán szeretnék szülni? Nem a nővérek, orvosok viselkedésére gondolok elsősorban, sokkal inkább az "infrastruktúrára". (Szobák, zuhanyzó, baba hogyan lehet velem, mit érdemes vinni, stb...)

Csak májusban fogok szülni, de elkezdenék kicsit érdeklődni, körbejárni a témát. Előre is köszönöm, szép estét mindenkinek!

20 hkm

2011. dec. 26. 21:21
 1/7 anonim ***** válasza:

én a klinikán szültem 2009-ben.több fajta szoba van.van négy ágyas,ahol csak csap van bent,fürdő a folyosón.a baba veled lehet ,mindegy melyik szobában vagy.van 2-3-4 ágyas fürdőszobás szoba,ahol a szomszéd szobával közös a fürdő.éjjel-nappal veled lehet a baba,nem viszik el.este jönnek fürdetni,csap alatt lefürdetik őket,hozzánk nyolc után értek.a csecsemősök ne valami segítőkészek,a főorvos rémálom.még a garmastan kenőcsért is pampogtak,amit a kisebesedett mellre kell kenni,de én nem foglalkoztam velük.nem indult be a tejem,így adtak egy kávéspoharat,hogy abba fejjek kézzel.persze senki meg nem mutatta,hogy hogy kell.így a fejőt és a sterilizátort is bevitettem,így beindult a tejem,de azért is magyaráztak.állj ki magadért,és akkor nem lesz gond.

a wc-be mindenképp vigyél fertőtlenítő kendőt,hogy rá tudj ülni,mert friss gátsebbel vagy császár heggel nem tudsz majd felette egyensúlyozni

összességében azt a pár napot ki lehet bírni,úgyis akkor fogtok összerázódni,ha hazamentek.

2011. dec. 26. 21:51
 2/7 A kérdező kommentje:
Jaj, de jó lenne, ha nem kellene kijárkálni zuhanyozni... :) Köszönöm a válaszod!
2011. dec. 27. 08:33
 3/7 anonim ***** válasza:
szia! Én márciusban szültem a Klinikán. 2 ágyas szobában voltam,úgy, hogy a szomszéd szobával közös a Wc és a zuhanyzó. A baba mindig veled van, kivéve, ha kéred,hogy éjszakára vigyék el. A főorvosnőnek valóban van stílusa, de velem rendes volt. Én elégedett voltam mindennel, azt a pár napot ki lehetett bírni! Jó egészséget Nektek!
2011. dec. 27. 09:59
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Annyit tennék még hozzá az előzőekhez, hogy 2 ágyas szobába elvileg akkor "kerülhetsz" biztosan, ha van fogadott szülésznőd vagy orvosod.

Nekem legalábbis ez a tapasztalatom.

2009-ben, és idén szültem a Klinikán.

2011. dec. 27. 10:05
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigieket! :)

Nagyon nem vagyok fogadott orvos párti, ezért nem lesz, ráadásul a párom a klinikán orvos, nekem ő a legnagyobb biztonság, ha már orvosokról van szó. :) De a kétágyas dolognak majd utánanézek, köszönöm! ;)) Szülésznőm lesz egyébként. Bár gondolom az ember lánya mindenhol kibír pár napot.

2011. dec. 27. 12:55
 6/7 anonim ***** válasza:

Augusztusi tapasztalat. A 2 ágyas szobák másik 2 ágyassal közös zuhanyzósak. Nálunk a wc deszka balesetveszélyes volt ,és még minket basztak le .... a zuhanyzó itt tűrhető de vittem be domestost. Kézfertőtlenítőt vigyél.

Az ágyak nem olyan vészesek viszont a baba melletted van ott alszik , azt érdemes paplannal elkészíteni ,van ahol a hideg fém keret van csak ... Az én ágyam leszakadt ,a szivacs 2 darabból áll de jobb mint az osztályon előtte.

Mikro és hütő a folyosó végén.Hűtőből lopnak.

Lefejt tejet a csecsemő osztályon tárolhatod. Érdemes mellszívót vinni.A csecsemősök nagyon bunkók.

A babákat a szobákban a csap alatt fürdetik.

napi 5 pelust kapnak.

Neked 3 napig jár betét.

az eldobható bugyi hasznos.

Nekem jól jött vona füzet és ceruza mert az első időszakban olyan fáradt voltam hogy nem emlékeztem mindig mindenre ,mikor etettem stb ...

Babáknak adnak bent ruhát de lehet sajátban is én ezt javaslom.

A textil pelus 5 db minimum,feje alá tiszi tosziba stb ...

Kis sapkát vigyél ,húzatos a folyosó .

Kicsit csapongtam de ha célirányosan kérdezel értelmesebb válaszokat is tudok adni :)))

2012. jan. 17. 02:39
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem is hasonló tapasztalataim vannak, mint az előttem válaszolónak, de a mi szobánkban ( 2 ágyas) volt mikro és hűtő. Szintén augusztus.
2012. jan. 17. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!