Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen a debreceni klinika?

Milyen a debreceni klinika?

Figyelt kérdés
2009. jún. 17. 09:17
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én csak a Gyermekklinkáról, azon belül is a PIC-ről tudok nyilatkozni.Soha, sehol nem voltak ilyen profi, mégis emberséges, kedves orvosok, mint itt.Megmentették a lányomat, velem is rendesek voltak, egy életen át hálás leszek nekik:)
2009. júl. 9. 12:53
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Én ott szültem, nagyon meg vagyok elégedve. Kedvesek voltak. A koraszülött osztály pedig híresen jó, a Kenézyből is ide kerülnek a veszélyeztetett babák. Sajna míg terhes voltam és ugye UH-ra, meg NST-re, meg magzatvizsgálatra is oda kellett menni és mivel rengetegen voltak állandóan, így órákat kellett várni, ami elég rossz, pedig időpontot is adtak mindig. :( Mire vagy konkrétabban kíváncsi?
2009. aug. 17. 17:00
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az előttem írókkal. Én is ott szültem, ma 7 hete :) és nagyon elégedett vagyok mindennel. Vizsgálatokra viszont a rendelő intézetbe jártam, uh-ra is mert a klinikán iszonyú sokat kell várni, le se lehet ülni, nincs levegő stb.
2009. aug. 17. 17:36
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is ott szültem 11 hónapja. (Úr isten már milyen régen:)Nagyon meg voltam elégedve az orvosommal, a szülésznővel, és a csecsemősökkel is. Kedvesek, és bármit kérdezel, mindig készségesek.
2009. aug. 18. 14:38
 5/10 A kérdező kommentje:
megkérdezhetem kinél?a barátnőm is ott szült 11 hónapja kb., lehet, hogy én is ott fogok!
2009. aug. 18. 15:28
 6/10 anonim ***** válasza:

2. vagyok

Én is 11,5 hónapja szültem Dr. Juhász Alpár Gábornál. :D

2009. aug. 18. 20:14
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én 7 hónapja szültem, Dr.Sápy Tamásnál. Én is meg voltam elégedve mindennel.
2009. aug. 18. 20:29
 8/10 anonim válasza:
62%
A Kenézy is nagyon jó, ha Boross főorvosnál tudsz szülni!
2009. aug. 23. 12:22
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Én is a klinikán szültem 10 hónapja.

23órát vajúdtam,minimum 6 orvos vizsgált ezen idő alatt.De végül Márton Attila doktorúrnál született meg a kisfiam.Nagyon nagyon jó orvos,csak ajánlani tudom mindenkinek.Nagyon rendes volt mindenki.

2010. márc. 11. 22:43
 10/10 anonim ***** válasza:

A szülészeti részt nem tudom, én a Kenézyben szültem. Azzal maximálisan elégedett vagyok. Viszont a fiam átkerült sajnos. A gyerekágyas osztály elég kaotikus, némelyik csecsemős nővér egyáltalán nem volt kedves. De ilyen gondolom mindenhol van.

Én ennek ellenére a Kenézyt választanám legközelebb is. Viszont szakmailag biztosan a klinika is nagyon jó. Nekem a baba-mama szoba nem nagyon jött be. Semmit nem lehetett pihenni. Viszont mi hosszú ideig voltunk bent, aki csak 3-4 napot van, biztos másképp veszi az egészet. De meggyógyult a fiam - és ez a legfontosabb, a gyerekorvosok nagyon kedvesek, alaposak.

2012. jan. 11. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!