Ma reggel barnás folyást vettem észre a betéten, nem volt túl sok... Ez lehet a nyákdugó?
Figyelt kérdés
Előtte és utána is voltak szúró fájdalmaim az alhasamnál,ami azóta elmult,és nem igazán tudom mi lehet ez?Már nagyon várjuk a babócát,remélem ez már valamifajta jel,hogy jövöget!?:) 40hét+1napos kismama
Válaszokat előre is köszönöm!!!!
2008. márc. 28. 16:50
1/5 anonim 

válasza:

Szia! Erre én is kíváncsi lennék! Én is így voltam ezzel, de utána sajna megjött! Drukkolok hogy neked ne így legyen!
2/5 A kérdező kommentje:
Nekem nem valószínü,hogy meg fog jönni,hacsak nem a babó jön!:D
Ui.: A mai napon elég sokat mozgolódik,ami mostanában nem jellemző a babócámra!
2008. márc. 28. 17:05
3/5 anonim válasza:
Szerintem hívd fel a dokidat vagy a korházat, mert ez már azt jelenti hogy hamarossan megszületik a babó , főleg hogy már 40 hetes vagy ! Akkár már éjjel beindulhatnak a fájások !
Kívánok könnyű szülést és sok egészséget neked és a babódnak!
4/5 anonim 

válasza:

Szia ! a nyákdugó sűrű zselés váladék.Nem mondom hogy nem az lehetett, de szerintem ne aggódj, mostmár meg főleg.Bármikor jöhet a picurka, akár nyákdugó akár nem!Nálam az ilyen után a magzatvíz jött!!
5/5 anonim 

válasza:

Ez nem nyákdugó, hanem tágulási vérzés.
Holnap ilyenkorra meglesz a baba.
Gratulálok előre is, minden jót nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!