Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyibe kerül mostanában egy...

Mennyibe kerül mostanában egy szülés fogadott orvosnál? A 70. 000 Ft elfogadható ár?

Figyelt kérdés
2009. máj. 19. 21:11
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
mi 50.000-ret adtunk tavaly és idén is szülök novemberben és most is ennyit adunk.
2009. máj. 19. 21:13
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igen elfogadható.Én a szülés után 50 000ft-ot adtam de ugyanennyit apránként a vizsgálatok alkalmával is.De volt a szobámba egy anyuka aki egyáltalán nem volt elégedett az orvosával(nem jött be éjszaka,nem vette észre hogy a köldökzsinor a baba nyakára tekeredett) és ő azon gondolkodott hogy nem ad neki vagy valami minimális összeget.De attól is függ hogy hol laksz és valaki elöre közli az összeget.
2009. máj. 19. 21:18
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
En 100 eurot adtam a dokinak tavaj szeptemberben.
2009. máj. 19. 21:46
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
én most szültem februárba. 20at kapott. meg vizsgálatokért 5öt.
2009. máj. 19. 23:18
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Az én dokim 80-at kér a szülésért és 10 ezer a havi alkalom.
2009. máj. 19. 23:26
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tavaly került ennyibe-Bp.-en-megbeszélt összeg volt.Reálisnak tartom.
2009. máj. 19. 23:41
 7/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem ellenetek szól a következő,de én még mindig felháborítónak tartom,hogy fizetni kell azért,hogy segítsenek világra hozni a gyermeket.

Már az sem kóser,hogy magánpraxisba kell járni,mert sztk-ban rád sem tojnak és ott is havi 5000(nagyon keveset mondtam)-10000ezer között fizetsz ami már 90ezer felső határral számolva,ha csak havonta mész,plusz még mondjuk adsz neki 50et.Gondolj bele,hogy az már 140ezer ft és ez csak 1 kismama.És mindne dokira ha csak minimum 5 kismama jut az havi 25-50 ezerrel több plusz a szülés ktg-e.Azért mellé még kapnak fizut,az sem kevés,legyen nagyon minimum egy 100as.Akkor az már azért olyan 200-300 közt mozog,mi meg örülhetünk ha keresünk jó diplomás végzettséggel 100-150ezret.Akkor én mint mondjuk esküvőszervező is dolgozok már egy kicsit zsebbe és kérek még egy 100ezret csak úgy,hiszen én is dolgozom.Persze a kettő között van különbség,de azért az nem járja,hogy a gyerekemmel csak akkor foglalkoznak ha fizetek nekik.Én már csak ezért is külföldön szülnék mert ott nincsenek így elrontva a dokik,mondjuk ez is a mi hibánk,meg persze az övék is,mert tisztességes orvos nem fogad el pénzt.Többnek érzni magát azért mert ő orvos?Nekem is van diplomám(illetve lesz),vagy anyum aki gondozónő és mellette másik műszakban vállal ügyeletet és nem egyszer mentett már életet,akkor ő nem kaphat pluszban pénzt ezért?A hipokratészi eskü is tiltja ezt,de mégis elfogadják,pedig van mit a tejbe aprítaniuk.Ne haragudjatok,hogy íy kifakadok,de látva illetve olvasva a sk kismamát aki aggódik,hogy mennyit adjon,csakhogy észrevegyék ezt váltja ki belőlem.Bosszant mert nem vagyok tenyészkanca,hogy pénzért hozzam a világra azt a szegény gyereket,azért akarom annál az orvosnál szülni mert bízom benne és ha bízom benne akkor...szóval mégegyszer bocsánat.

Amúgy nálunk a tarifa a havi 10x-se...Juppi:S

2009. máj. 20. 00:02
 8/25 anonim ***** válasza:
42%
Hát én sem hiszem,hogy ilyen sok pénzt kéne adni nekik,mert összevarrnak!És a külön vizsgálat sem nagy szám!Jót akarni a gyereknek sztk-ban is lehet!Én nem vagyok vagyonos magyar és én azt a sok pénzt inkább a gyerekemre költeném nem az orvosra!De sajnos a gazdag anyucik szoktatták erre az orvosokat,most meg pofátlanul a kezét vakargatja és őrülten csillog a szeme ha pénzt lát!És most nem a fizetésükre gondolok!Ami nem kis összeg még vidéken sem!
2009. máj. 20. 07:23
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
Az én dokimnál 4-5 ezer volt a vizsgálat, 6000 ha volt ultrahang is. Múlthéten érdeklődtem nála, hogy mik a feltételei, hogy "együtt szüljünk"? Azt mondta, ha akarom meghálálom, ha nem nem, 10szeres pénzt szokott kapni, ha ez nekem is elfogadható. Hm... szóval 40 és 60 körül fogok neki adni.
2009. máj. 20. 07:40
 10/25 anonim ***** válasza:
100%

Komolyan ha nekem az orvosom mondta volna meg, hogy mennyit kér egy szülésért, sarkon fordultam volna abban a szent pillanatban!!! Ez azért jellemzés egy orvosról. SOHA nem mondott volna ki semmilyen összeget. A vizsgálatokért sem kér többet soha 3000.- ft-nál.

Szó nélkül azonnal bejött hozzám szülni minden gyerekemnél, volt olyan, hogy az éjszaka közepén is.

70.000.-ft szerintem túlzás. De tudom, hogy sok helyen ez megy. Melyik városban szülsz?

2009. máj. 20. 09:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!