Mennyibe kerül mostanában egy szülés fogadott orvosnál? A 70. 000 Ft elfogadható ár?
Nem ellenetek szól a következő,de én még mindig felháborítónak tartom,hogy fizetni kell azért,hogy segítsenek világra hozni a gyermeket.
Már az sem kóser,hogy magánpraxisba kell járni,mert sztk-ban rád sem tojnak és ott is havi 5000(nagyon keveset mondtam)-10000ezer között fizetsz ami már 90ezer felső határral számolva,ha csak havonta mész,plusz még mondjuk adsz neki 50et.Gondolj bele,hogy az már 140ezer ft és ez csak 1 kismama.És mindne dokira ha csak minimum 5 kismama jut az havi 25-50 ezerrel több plusz a szülés ktg-e.Azért mellé még kapnak fizut,az sem kevés,legyen nagyon minimum egy 100as.Akkor az már azért olyan 200-300 közt mozog,mi meg örülhetünk ha keresünk jó diplomás végzettséggel 100-150ezret.Akkor én mint mondjuk esküvőszervező is dolgozok már egy kicsit zsebbe és kérek még egy 100ezret csak úgy,hiszen én is dolgozom.Persze a kettő között van különbség,de azért az nem járja,hogy a gyerekemmel csak akkor foglalkoznak ha fizetek nekik.Én már csak ezért is külföldön szülnék mert ott nincsenek így elrontva a dokik,mondjuk ez is a mi hibánk,meg persze az övék is,mert tisztességes orvos nem fogad el pénzt.Többnek érzni magát azért mert ő orvos?Nekem is van diplomám(illetve lesz),vagy anyum aki gondozónő és mellette másik műszakban vállal ügyeletet és nem egyszer mentett már életet,akkor ő nem kaphat pluszban pénzt ezért?A hipokratészi eskü is tiltja ezt,de mégis elfogadják,pedig van mit a tejbe aprítaniuk.Ne haragudjatok,hogy íy kifakadok,de látva illetve olvasva a sk kismamát aki aggódik,hogy mennyit adjon,csakhogy észrevegyék ezt váltja ki belőlem.Bosszant mert nem vagyok tenyészkanca,hogy pénzért hozzam a világra azt a szegény gyereket,azért akarom annál az orvosnál szülni mert bízom benne és ha bízom benne akkor...szóval mégegyszer bocsánat.
Amúgy nálunk a tarifa a havi 10x-se...Juppi:S
Komolyan ha nekem az orvosom mondta volna meg, hogy mennyit kér egy szülésért, sarkon fordultam volna abban a szent pillanatban!!! Ez azért jellemzés egy orvosról. SOHA nem mondott volna ki semmilyen összeget. A vizsgálatokért sem kér többet soha 3000.- ft-nál.
Szó nélkül azonnal bejött hozzám szülni minden gyerekemnél, volt olyan, hogy az éjszaka közepén is.
70.000.-ft szerintem túlzás. De tudom, hogy sok helyen ez megy. Melyik városban szülsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!