Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Aki faros babát szült, hanyadi...

Aki faros babát szült, hanyadik babája volt? Mekkora lett a feje a babának? Csak azért kérdem, hogy a feneke-válla után gyorsan meg tudott születni a fej is?

Figyelt kérdés
32.hetes vagyok a 3.bébimmel, aki még faros- és a doki azt mondta, hogy simán megszülhetem, mert ő már a 3.baba, az első kettő szülés gyors volt- jól tágultam. De én ettől nagyon tartanék, nemszívesen szülném meg farosan. Bár addig még van idő, hogy beforduljon. :)
2011. dec. 21. 10:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Biztosan en vagyok furcsa, de van mar ket gyermekem es ha a harmadikrol kiderulne, hogy faros es a doki javasolna, akkor en megprobalnam a termeszetes szulest.

En biznek az orvosban, magamban.

Nekem is mindket szulesem nagyon gyors volt, komplikaciomentes, jok a szoveteim (az elso fiamat 37-es fejkorfogattal szultem gatmetszes/repedes nelkul). Szoval ha a harmadik babaval ugy konkretan minden rendben lenne es nem tippelnek 4 kg felettinek es az orvos is javasolna, akkor megprobalnam.

Nekem a batyam szuletett farosan 3900 grammal. Akkor ez meg termeszetesnek szamitott, nem tortent semmi gond.

Viszont van nekem egy olyan erzesem, hogy nem lesz neked faros szulesed, meg tenyleg boven van ideje a babadnak a befordulasra.

Sok egeszseget nektek!

2011. dec. 22. 23:54
 12/14 anonim ***** válasza:
Nekem 38 héten fordult be ketteske, szaladgáltam addig olyan orvos után, aki esetleg bevállalja császár nélkül ha minden OK. Na nem nagyon találtam, a kórházban 2-3 dokiról mondták csak hogy esetleg levezeti.... Én is beletörődtem hogy császár lesz, főleg mert égi jelnek gondoltam hogy a játszótéren pont találkoztunk egy tucat sérült gyerekkel..... Ha kicsit is aggódsz, biztos nem kockáztat a dokid sem.
2011. dec. 23. 19:04
 13/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, remélem még én is hogy befordul!

Nem furcsa, hogy megszülnéd a faros babát is, hiszen van tapasztalatod, én személy szerinte nem is nagyon hallottam még olyat, hogy első babát engedtek farosan megszületni simán- gratulálok hozzá. Én fiam is 37-es fejjel született..... tudom milyen!! :) Bár nálam kellett gátmetszés is! :)

Köszi a válaszokat- és drukkoljatok, hogy forduljon még be! KÉt hét mulva már tudni fogom, hogy állunk!

:))

Mindenkinek Boldog Karácsony kivánok!!

2011. dec. 23. 19:24
 14/14 A kérdező kommentje:

Befordult a baba, ugyhogy már nem aggódok a szülés miatt!!!

:)

2012. jan. 14. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!