Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Őssejt levétel. Testvéreknek...

Őssejt levétel. Testvéreknek ugyanannál a cégnél vagy mindkettőnek máshol?

Figyelt kérdés

2011. dec. 20. 16:14
 1/4 anonim ***** válasza:

Elsőt levetettem, a Zelionnal, azóta megszűnt, szerintem már nincs is meg a minta.

Aztán jobban utánajártam, kikértem szakemberek véleményét is, és azt mondták, hogy felesleges. Magyarországon senki nem fogja neked beültetni. Senki nem tudja mire lehetne használni, 25 kg felett meg semmire sem elég. Ráadásul 2 év alatt majdnem a duplájába került már!

Sok ilyen kérdés volt itt, sokan leírták a véleményüket, linkekkel, szerintem érdemes böngészned.

2011. dec. 20. 20:45
 2/4 anonim ***** válasza:

Mi ugyanannál a cégnél vetetjük le. A Sejtbanknál, a CryoSave magyarországi képviselőjénél. Így testvérkedvezményt is kaptunk rá, és kevesebbe kerül most a pici őssejtlevétele, mint a nagyobbik lányomnak került.

A témát inkább nem érintem, mert nem kérdezted, kívánom mindannyiunknak, hogy soha ne legyen rá szükség.

2011. dec. 20. 21:02
 3/4 anonim ***** válasza:

Első! Ez de durva! "Elsőt levetettem, a Zelionnal, azóta megszűnt, szerintem már nincs is meg a minta." És ilyenkor mehetsz reklamálni a lámpagyárba kb, ugye? Basszus.

Bocsánat hogy nem a kérdésre válaszoltam, de ezen kiakadtam.

2011. dec. 20. 22:04
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi.

Elsőnek: Nem az volt a kérdés, hogy levetessük-e vagy sem. Valószínű, hogy ezt már eldöntöttük, ha az a kérdés, hogy ugyanannál a cégnél vagy nem. Az, hogy két év alatt a duplájába kerül, erős csúsztatás. Azért köszönöm a válaszod.

Még valami: a Zelionnal szerződöttek őssejt tárolását az Országos Vérellátó Központ végzi. Ha én a te helyedben lennék, akkor felvenném velük a kapcsolatot, hogy tényleg megvan-e. Most derüljön ki, hogy eltűnt (állítólag volt ilyen minta), minthogy akkor, amikor esetleg kéne. Ez csak egy jó tanács.

Másodiknak:

Hát ez az. Ha a testvérkedvezményt is beleszámoljuk, akkor is még 10-30 eFt-al többe kerül, mint a másik két intézmény. Ugyanakkor tudom, hogy ők tök rugalmasak, jó a fizetési konstrukció, stb. De mi van, ha ők is "elfelejtenek" szólni, hogy bajban vannak?

2011. dec. 21. 08:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!