Hány nappal szülés előtt (hány napon át) voltál úgy, hogy gyakorlatilag reggeltől estig megállás nélkül keményedett a hasad?
Figyelt kérdés
Pénteken (4 napja) kezdődött amikor megjött a front.
Előtte napi 1x 2x keményedett meg a pocakom,de péntek óta gyakorlatilag egész nap, kb 10 percenként, van hogy fél óránként vagy lenagyobb kihagyás esetén óránként erősen keményedek.
Az,hogy már ennyire gyakori szintén nem jelent semmit, vagy ez azért már tényleg jelzi a szülés közeledtét?
2011. dec. 19. 21:43
11/11 anonim válasza:
Napban nem tudom megmondani, de a 13. héttől keményedtem egyre kifejezettebben. Nagyon-nagyon féltem, hogy vetélés, majd később, hogy koraszülés lesz, időnként rettenetesen görcsölt is a hasam ... végig. Volt olyan nap, hogy szinte folyamatosan kemény volt.
Mégis 40+3-nál inditani kellett, mert a Babámnak esze ágában nem volt kijönni, a méhszáj végig zárt volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!