Szerinted jó lenne ha még a szülés előtt el lehetne dönteni ki hogy akar szülni (hüvelyi, császár)? Hogy döntenél, és miért?
Azt hiszem a kérdés nem az hogy választható legyen-e a szülés kimenetele. Hanem konkrétan a császár válaszhtató lenne-e. Ugyanis ha valaki nem szülhet hüvelyi úton akkor hiába kéri... nekem szerencsére sima szülésem volt.
Mivel gyorsan jött a feje nekem megrepedt a méhnyak és szakadtam belülről fent mindenhol(1 óra varrás). A szülési fájdalmakat és a szülést mégis hang nélkül türtem. Még a szülésznőm is megdícsért. Viszont az utáni való... szőrny volt! nem lehetett felállnom 1 napig mert súlyos vérszegéyn vagyok.
Annyira fájt,belül MINDEN hogy nem tudtam se felülni és wc-re se tudtam menni. Ott sírtam magamban... Így utólag isztonyatosan szégyellem magam, de másnap sírva felhívtam anyukámat, hogy haza akarok menni... (Nem is lakok velük:D) ráadásúl mintha attól megszünt volna a fájdalmam...De aztán 2. napon segítséggel ugyan de elkezdhettem járkálni is és bár nagyon fájt addigra bekértem magamhoz a babámat és a párom is velünk volt reggel 8-tól este 8ig(magán szoba). Így egyre jobban lettem.
EL SEM BÍROM KÉRDEZNI, HOGY EGY CSÁSZÁSROS MIT ÉLHET AKKOR ÁT! De úgy éreztem ha még 1 napig tartott volna, én kiszaladok a testemből! Császárral pedig az az átlagos hogy akár hetek mire felgyógyúlnak a nők.... akinek nem az örüljön.
Szia!
Tutit lepontoznak,egyszer írtam ki én is egy kérdést,azzal kapcsolatban,hogy miért nem lehet választani és ha lehetne melyiket választaná...még jó,hogy a kérdéseket nem lehet pontozni,mert én már mínuszban lennék.
Szóval:kizárólag császár.Anyukám hüvelyi úton szült engem,súlyos problémái voltak/vannak a széklet- és vizelet visszatartással.(gyakorlatilag gyerekként véletlen észre vettem,hogy anyu "pelenkázza" magát, "pelenka" nélkül anyu nem indulhat el sehova,csak olyan helyre tudunk elmenni,ahol indőben van wc stb...) nyilván nem egy kellemes érzés.
Mikor nagyobb lettem,elmondta,hogy miért is van.(sokat kérdeztem,biztosan megunta...)A házaséletük se lett már soha jó.
Lehet mondani,hogy velem úgyse történik meg,meg ez orvosi műhiba ilyesmi,de akkor még nem jelentették fel az orvos,aki azt mondta,hogy "asszonyom ez ezzel jár"
Köszönöm,ebből nem kérek.Anyukám 22 éve küzd ezzel a bajjal,már operálták,kezelték,ő is magát,de még mindig nem jó,azt mondja,de már elég egy normál betét,de azt cserélni kell.
Szóval ez miatt kizárólag császár és ha nekem gyerekem lesz,meg fogom találni azt az orvost,aki vállalja.Szinte bármilyen áron.
Olyan nagyon fontos ez nekem,hogy addig nem vállalunk gyereket(hiába van meg minden) amíg nem találok előre olyan orvost,aki vállalná és megmondja,hogy mennyi.Vagy magánklinika...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!