Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » SOTE I. -en szült kismamák! A...

SOTE I. -en szült kismamák! A babának mit kell bevinni, illetve mi az amit adnak? (Pelenka, stb. )

Figyelt kérdés
2009. máj. 18. 12:06
 1/6 anonim ***** válasza:
1 éves szültem ott.pelenkát kell vinni meg hosszúujjú bodyt, a többi van.de azóta itt azt is olvastam, hogy body nem kell, hátha ír valaki olyan is aki 1 éven belül szült ott.
2009. máj. 18. 13:26
 2/6 anonim ***** válasza:
Én decemberben szültem ott. Rövid és hosszú újju body kell, pelenka, és esetleg egy kis vékony sapi (fürdés utánra, amig végigtolják a folyosón). Más minden van a kórtermekben (gézlap, hintőpor, popsikrém, törlő). Azért popsitörlőt esetleg vigyél, nálunk az néha elfogyott.
2009. máj. 18. 15:35
 3/6 anonim ***** válasza:
Én is decemberben szültem, de nálunk a kórteremben senki nem hozott bodyt. A pólya alá kisinget adtak rá. Pelenka kell, popsitörlő hasznos. Mi vittünk egy cérnasapkát is, mert a látogatók csak a folyosón nézhetik meg a babát, és télen elég hideg van kint.
2009. máj. 18. 17:01
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én novemberben szültem ott!

Én is vittem body-t,kis zoknit,pelust,popsitörlőt,

újszülöttsapit kesztyűvel, vittem egy plédet is,de szerintem az most neked nem fog kelleni :)

Csak krém,géz, hintőpor és a köldök tisztításhoz való alkohol volt a polcon.

Könnyű,gyors szülést kívánok neked

6 hós kisfiú anyukája

2009. máj. 19. 10:30
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a nektek a válaszokat!:)
2009. máj. 19. 11:28
 6/6 A kérdező kommentje:
Nektek "a" nélkül:))
2009. máj. 19. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!