Létezik olyan, hogy egy terhes nő nem képes a
természetes szülésre, mert a teste nem reagál a
szülést beindító hormonokra?
Figyelt kérdés
Tökre kivagyok. A 40. hét végén járok és nincsenek jóslófájásaim, a méhszájam beton zárt és semmi de semmi jele nincs annak, hogy valaha is megszülnék. Már azon gondolkodtam, hogy mi van, ha a kisfiam meg akarna születni, de a testem nem reagál fájásokkal erre, vagyis nem indul be a szülés? Ez szerintetek lehetséges? Nagyon köszi a segítséget!!!!
Nyugalom, még egy baba sem maradt bent... Én napra pontosan szültem, és én is féltem a végén, hogy mi lesz már. Van, aki két hetet ráhúz.
2011. dec. 17. 11:18
2/17 anonim válasza:
reméljük hamarosan a kezedben tarthatod a kisfiad,gratulálok a babához:)
2011. dec. 17. 11:23
3/17 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de nálam ilyen volt. 9 nap túlhordás után, 2 oxitocinos indítás után, burokrepesztés után végül császár lett. Hozzáteszek egy menstruációs szintű görcsöm nem volt mindezektől...hát mit mondjak, annyira elkeseredtem, nem is éreztem igazi nőnek magam. aztán mikor megláttam a kisfiamat már nem érdekelt, hogy hogyan, csak az hogy végre megszületett:)
2011. dec. 17. 11:32
4/17 anonim válasza:
vagyis hozzáteszem:)
2011. dec. 17. 11:33
5/17 anonim válasza:
Nyugodj meg, nem jó ha ezen stresszelsz, de tudom milyen rossz, én is túlhordtam, és állandóan hívogattak a rokonok telefonon, hogy megszültem-e már.
Nekem se voltak joslófájásaim, aztán a 41. héten egyik pillanatról a másikra elkezdődtek a fájások (az elején még nagyon gyengék voltak), egy nap múlva már a kezemben tarthattam a fiamat.
2011. dec. 17. 11:33
6/17 anonim válasza:
Nekem se voltak jóslóim, a kiírás napján teljesen zárt voltam, rá 7 napra magától beindult a szülés 25 óra vajúdás után megszületett a lányom, úgyhogy nem jelent semmit, hogy most még nincs jel. Ne izgulj. De ha nem indul be, akkor sem hagyják benn a picit, baj nem lesz.
2011. dec. 17. 11:50
7/17 anonim válasza:
Én is így voltam. 40 hetesen 3000-es méhszáj, és még jóslóim sem voltak. 13 nap múlva, 12 magzatvízvizsgálat után, 3111-es méhszájjal bekötötték az oxitocint. Semmi reakcióm nem volt, még egy kósza fájás sem jött, az nst görbe szinte nyíl egyenes volt a 20-as környékén.
1/2 óra múlva leesett a babám szívhangja, egyből toltak be a műtőbe.
2011. dec. 17. 12:02
8/17 anonim válasza:
Nekem a 42.héten indítottak.3 napon keresztül.De nem indult be a szülés,annyi történt hogy a 4.napra elszivárgott a magzatvíz.De nem tágultam,a kislányom is rosszul tartotta a fejét ezért császár lett.
2011. dec. 17. 13:13
9/17 anonim válasza:
Utolsó vagyok.
Azért a császár nem egy tragédia.Én egyáltalán nem érzem magam kevesebbnek,csak mert császárral szültem.
2011. dec. 17. 13:15
10/17 anonim válasza:
40+6.hétre szültem. Előtte se jósló, zárt méhszáj, mégis magától indult be a szülés.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!