Szült valaki Nega Doktornőnél (Nyírő/Róbert Klinika)?
Figyelt kérdés
Minden tapasztalat,info érdekel
Köszönöm
2011. dec. 14. 21:05
1/4 anonim válasza:
tavaly a "szobatársam" szült nála, dicsérte is rendesen
2/4 anonim válasza:
Szia, nem tudom, aktuális-e még a kérdésed. Én 2010 februárjában szültem nála, császár volt, de nagyon meg voltam vele elégedve, mert időben (még szülés megindítás előtt-pedig túlhordtam) észrevette, hogy köldökzsinór-tekeredés van, ezért kiírt programozott császárra. Ezzel a babám életét mentette meg, aki szó szerint bebábozta magát a köldökzsinórba, engem pedig egy sor szenvedéstől kímélt meg. Csak ajánlani tudom!
3/4 A kérdező kommentje:
Szia,
köszönöm,aztóta voltam nála,és én is csak ajánlani tudom mindenkinek.
Alapos,rendes,kedves,mindig jókedvű orvos:)
2012. jan. 10. 13:15
4/4 anonim válasza:
A szülészethez ért nagyon de, ha belgyógyászati problémáid is vannak a terhesség alatt, akkor nem őt ajánlom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!