Nekem miért nem csinálnak már ultrahangot? Ez gáz? Honnan tudják a lepény érettséget, ha nem csinálnak?
Nekem a legutolsót,a 38.ik hét végén csinálták
A ctg a baba szívhangját és az összehúzódásokat mutatja
Nekem amikor rossz lett a ctg,csináltak flowmetriát,ami ultrahang,és a köldökzsinór áramlását nézi
41heteske
Szoktak 36, vagy 38 hetesen csinálni.
Szerintem kérj egyet.
Ezt csak megnyugtatásképpen írom: én külföldön élek (Egyesült Királyság) és itt csak a 12. héten, valamint a 20. héten van ultrahang, több nincs. Se CTG. Se méhszájvizsgálat. Csak akkor küldenek ilyen vizsgálatokra, ha valami rendelleneset érez a kismama, van valami a vizeletben, rossz a vérvétel eredménye, vagy a baba szívhangjával nincs minden rendben.
De nem hiszem, hogy ezen múlik, mert itt sem alacsonyabb az egészségesen született kisbabák aránya, mint ott.
De lehetőséged van kérni, mert ott tényleg van uh még szülés előtt, szóval ha szeretnél menni és az megnyugtatna, akkor konzultálj a dokival.
Hát köszi mindenkinek.Ma voltam dokinál és mondtam neki a dolgot,de persze nem küldött el most se UH-ra.Azt mondta mivel a ctg jó,ne terheljük az ultrahangot.
Nem értem,na mindegy.
Azért köszi mégegyszer mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!