Ha megindulna a szülés még visszatartanák?
34 hetes vagyok, 2 héttel nagyobb a fiam az összes eddigi mérete alapján, mint kellene(tudom, hogy ezek csak becsült értékek). 100km-re van innen a választott kórház, orvos. Hogyha megindulna a szülés azt mondta a dokim, hogy oda menjünk mindenképpen. Ha esetleg megindulna visszatartanák még?
Azért kérdezem, mert már a 20. hét óta jóslóim vannak, eléggé leszállt a hasam mindenki szerint, eldeformálódott az arcom is, vizesedek nagyon, hasmenésem van.
Megkérek mindenkit, hogy a menjek kórházba azonnal és hasonló válaszoktól kíméljetek, mert a dokim tud mindent, adott gyógyszert, de ha mégis....
Első baba igen...
Köszönöm a válaszod:)
Szia!
Nekem 31 hetesen az elsőt visszatartották,de már akkor megmondták,ha újra beindul utána szülünk!Amúgy kinyíltam 2ujjynira és teljesen elvékonyodott a méhszájam,meg elment a nyákdugóm is!
Végül 39+4-re született!
Most várjuk a második lányunkat, és pont hétvégén kérdeztem a dokim,azt mondta 35 hetesen nálam már nem fogják visszatartani ha beindul!Ezt beszéltük meg!Ő is nagy valószínű nagyobb is lesz mint a nővére!
Ő 4 kiló volt meg 61 cm!És most a második is szép hosszú a doki szerint,így hogy ne lesz időm pihenni,tuti előbb jön,mert nem bírja majd a méhem...Nálunk most ez a terv!
Szia!
Azt írod, hogy erősen vizesedsz. A vérnyomásod milyen? Mert: ha 140 fölé megy, akkor gyorsan spuri orvoshoz! Az már toxémiát is jelenthet!
Nekem volt a kórházban ilyen szobatársam. Vizesedett, vérnyomás 140 fölött. Gyógyszert kapott, hogy levigyék a vérnyomását. Naponta-kétnaponta uh (méhlepény érettsége, magzatvíz áramlása stb. milyen).
Szerintem ne kockáztass!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!