Ki vigyáz a nagyobbik gyerekre, míg a kórházban vagytok? Melyik jobb neki, hogyha bemegy látogatóba, vagy ha hírt sem kap az anyukáról abban az időben?
Mindenképpen menjen látogatóba minden nap.
Nálunk ez nagyon nehéz lesz, mert egyedül élünk külföldön a férjemmel és szüléskor lesz 21 hós a lányom. valószínü egyedül szülök, amitöl már most rettegek.de hát apának a gyerekkel kell majd maradnia.
Ez teljesen helyzet és gyerekfüggő.
Ha pl. elmegy a vidéki nagyihoz 3 napra, akkor lehet, hogy olyan neki, mint egy nyaralás, és akkor nem kell, hogy bármilyen hírt is kapjon.
Ha meg otthon van apával, és nagyon anyás, akkor jó neki a látogatás.
Nekem 23 hónapos volt a lányom, amikor húgica született, egyszer volt bent, elég furcsán kezelte a helyzetet, azért örült, de én úgy láttam, hogy abból se lett volna baj, ha nem jönnek.
Mondjuk ő nagyon apás, így nem okozott neki gondot, hogy apukával legyen két napig. (Mi ennyit voltunk bent, szombat délelőtt szültem, hétfőn 2-kor mentünk is haza.)
én bármikor szülhetek, fiam 21 hónapos. :) Apa jön be velem szülni, addig valamelyik nagyi vagy nagynéni vigyáz a fiunkra. Fél-egy napot bárkivel eltölt, max. délután nem alszik. Apa nélkül nem is tudnák szülni, el sem tudom képzelni, hogy ne legyen mellettem. Viszont amint megvan Kistesó, azonnal jön haza a fiunkhoz, hisz mégis csak ő tudja legjobban ellátni. Én nagyon szeretném, ha minden nap bejönnének, bababarát kórházban szülök, így a szobába is bejöhetnek, addig, amíg csak akarnak. Lehet, hogy inkább zavaró lesz, de ez az első alkalom után kiderül.
Igazából én nem is a 3 naptól tartok, hanem hogy mi lesz utána, majd itthon. :)
22 hónap különbség.
Egy baráti házaspár vigyázott rá, amíg mi szültünk apával, ott is aludt náluk. Jól érezte magát, pedig életében először aludt máshol, előtte nem is vigyáztak rá soha (mások sem sokszor).
Kórházba minden nap bejött meglátogatni 1-2 órára, neki nagyon jól esett, láttam rajta, hogy jó hogy tudja, hogy én hol vagyok ,és hogy látja a kistesót is.
Jó döntés volt, hogy bejött. Az utolsó napon sírt egy picit, de akkor is azért, mert én elsírtam magamat :S
Szia!
Bátyáméknál 14 hónap volt a korkülönbség. Ráadásul sógornőmet hamarabb befektették (nagyon durván vizesedett). Szerencsére Anyu munkából hazafelé be tudott nézni bátyámra és unokahúgomra. Szüléskor pedig én voltam a kislánnyal. (Egyébként Öcsi születése előtt legalább 2 naponta bent voltak látogatáson Anyánál)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!