Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Sokat sírtatok ti is a szülés...

Sokat sírtatok ti is a szülés után?

Figyelt kérdés
Folyton rámjön a bőgés! Legtöbbször a boldogságtól, de van, hogy kétségbeesésemben, máskor meg sokszor csak úgy ok nélkül, pedig 4 hete szültem, de még mindig új ez a helyzet! Más is van így, vagy én vagyok ilyen gyenge?
2009. máj. 15. 23:29
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
07:52es!mintha én írtam volna.én tavaly dec.22.én szültem,a szent estét bent töltöttem.minden áldott nap vörösre voltak sírva a szemei.ha a dokim megkérdezte fáj e valami akkor is sírtam.ha azt mondták minden okés akkor is sírtam.nem akartam bent lenni,azért is sírtam.nem tudtam telefonon beszélni a családommal akkor is sírtam.6ágyas szobában voltam,mindenki mindíg mosolygott,jókedvűek voltak,pedig jobban gfájt nekik mint nekem,mégis egyedül én sírtam.nagyon rosszul éreztem megam és nekem senki nem mondta hogy ez most normális,sak mindíg:mi a baj????mondom semmi,csak sírok higgyjék el.mégsem mondtak ilyet.kétségbe estem hogy én miért sírok egyfolytában,mikor itt van agyönyörű egészséges fiam,azt hittem rossz anya vagyok,tehát ezért is sírtam.kb.2hetes volt a fiam mikor egyszer csak mintha elvágták volna az egész elmúlt.most 5hós a babóm,nálam annyi maradt ebből,hogy sokkal könnyebben elérzékenyülök mindenen mint trehesség előtt.boldog babázást,és ne arra gondolj hogy depressziós is lehetsz.....
2009. máj. 16. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!