Sokat sírtatok ti is a szülés után?
Hát szerintem még igencsak dolgoznak a hormonjaid, és bízzunk benne, hogy nem a szülés utáni depresszió kezd rajtad eluralkodni, hogy ingerültségedben és a feladatnak való megfelelési vágyban sírsz.Ugye nem?
2009. máj. 15. 23:36
Ez teljesen normális ebben az időszakban,mert tombolnak a hormonok.Terhesség alatt nem sírtál?Mert akkor is hormonbonbon van:D
Ha ez vígasztal,nekem még nincs babám,de amikor megjön a miku,azon a héten folyton sírok mindenen,nem mintha egyébként nem mert amúgy bőgőmasina vagyok,de a lényeg,h a te esetedben normális.El fog múlni egy idő után:DA lényeg,h ne idegeskedj mert minden rendben és nagyszerű anya vagy:D
2009. máj. 15. 23:37
3/11 A kérdező kommentje:
De aranyos vagy! Szeretnék jó anya lenni! Régóta szerettük volna ezt a babát, mégis mikor megtudtam, hogy a pocakban van, nem akartam elhinni! Nekem ő egy óriási ajándék! Sokszor csak nézem alvás közben és akkor is sírok. Lehet, hogy az a baj, hogy nem tudtam még eddig normálisan kipihenni magam, mert...Hát pici még! Egy kis bőgőmasina! Remélem össze tudom szedni magam, mert nem szeretném ha átragadna a kis Drágámra!
En is eleg sokat sirtam szules utan. Mondjuk terhesseg alatt is extra erzekeny voltam, pedig alapvetoen nem vagyok az. Szules utan en kb negy-ot hetig pityeregtem valamennyit minden nap, neha ezert, neha azert. Azt eszrevettem, hogy minel kevesebbet alszom, minel faradtabb vagyok, annal gyakrabban jott ram a boghetnek. Mondjuk nekem nem volt tejem, viszont ot hetig megszalott modjara probaltam tejet csinalni, igy aludni sem volt idom es kikeszitettem magam fizikailag, meg szellemileg is. Valoszinuleg a faradtsag miatt voltam ennyire erzekeny.
2009. máj. 16. 06:55
De jó a kérdésed! Így tudom, hogy nem vagyok egyedül. A kórházban minden áldott este bőgve aludtam el. Bőgtem a folyosó végén, vécében, lépcsőházban. Egyszer örömömben, másszor aggódtam és azért. Itthon folytattam. Szintén egyszer örömömben, máskor az aggályaim miatt. Kéthetes a babám és most kezdek leállni. :)
Sok boldogságot kívánok mindenkinek!
2009. máj. 16. 07:52
Jól teszed,hogy kisírod magad-így megnyugodsz egy kicsit.Nekem mindenki azt tanácsolta,hogy ne sírjak mert átragad a babára-és ez volt a vesztem,hetekig feszült voltam :( úgyhogy ha sírnod kell,sírj,csak addigra nyugodj meg,mire a babádhoz mész.Jó babázást
2009. máj. 16. 09:17
Teljesen normális hogy sírsz. Én is sírtam örömömben a meghatódságtól, ha ránéztem a babámra vagy csak beszéltünk róla... a helyzettől hogy anyák napján váltam anyává, + a névnapomon. Szóval folytak a könnyeim. :) Két hetes lesz hólnap a kis manóm.
2009. máj. 16. 14:24
8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Azzal, hogy nem vagyok egyedül így, erősebbnek érzem magam, mert ez nem depi, hanem ahogy írtátok hormonok meg örömkönnyek!
Szerintem egy orisi alvas is sokat dobna a hangultodon :-) Kitartas!Hiszen a legszebb ajandekot kaptad az elettol :-)
38 hetes (kivancsi vagyok en hogy fogom birni,de mar alig varom)
2009. máj. 16. 15:00
sirj csak nyugodtan.Megkonnyebbulsz.Én is nagyon sokat sirtam.1,5 honap utan kimaradt.Kitartast!
2009. máj. 16. 15:31
Kapcsolódó kérdések: