Ha oxitocinnal indítják a szülést, tényleg nincs szünet a fájások között? összefüggöek és erösek?
Betti válasza:
Én mindkétszer oxival szültem.
Elsőnél nagyon durva,1 perces fájásaim lettek azonnal,de szerencsére másfél óra volt az egész.
Másodiknál nagyon szerettem volna elkerülni az oxitocint,de mivel szivárgott a vizem,fájásom viszont nem volt,így megint benyomták.Már fel voltam készülve a legrosszabbra,viszont meglepetésemre semmi durva nem történt.Ez is másfél óra volt,az első egy órában 5 perces elviselhető fájásaim voltak,majd besűrűsödtek az utolsó fél órában és már ki is bújt a kisfiam.
Szia!
Az én fájásaimon erősíteni kellett, mert elég gyengék voltak.Infúzióban kaptam és folyamatosan emelték az adagot.Fájt nem kicsit,de a legrosszabb a vége volt,már amire emlékszem belőle,mert egy inyekció miatt szinte bekábultam és már csak arra emlékszem hogy még 2 nyomás és kinn a baba.Szóval fáj de ha kell akkor kell.Ja és én 1 óra 50 perc alatt megszültem az infúzió bekötésétől számítva.Könnyű szülést :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!