Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha oxitocinnal indítják a...

Ha oxitocinnal indítják a szülést, tényleg nincs szünet a fájások között? összefüggöek és erösek?

Figyelt kérdés

2011. dec. 4. 20:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Betti válasza:

Én mindkétszer oxival szültem.

Elsőnél nagyon durva,1 perces fájásaim lettek azonnal,de szerencsére másfél óra volt az egész.

Másodiknál nagyon szerettem volna elkerülni az oxitocint,de mivel szivárgott a vizem,fájásom viszont nem volt,így megint benyomták.Már fel voltam készülve a legrosszabbra,viszont meglepetésemre semmi durva nem történt.Ez is másfél óra volt,az első egy órában 5 perces elviselhető fájásaim voltak,majd besűrűsödtek az utolsó fél órában és már ki is bújt a kisfiam.

2011. dec. 5. 13:23
 12/15 anonim ***** válasza:
Fokozatosan rövidültek a két fájás közti szünetek, és az erőssége is fokozatosan nőtt. Tehát nem úgy kell gondolni rá, hogy bekötik és bumm, hanem fokozatosan. Legalábbis nálam. És nagyon fájt, de nincs összehasonlítási alapom, lehet a sima fájás is fáj annyira, mint az oxis.
2011. dec. 5. 15:40
 13/15 anonim ***** válasza:
Az elején van szünet a fájások közt,de a végén már nincs,szerintem ezt nem lehet eldönteni hogy milyenek a fájások oxival vagy anélkül ,mert minden terhesség más ugyebár a szülésznőm szerint erősebbek,de hang nélkül is végig lehet csinálni azért,mind kettő gyermekemet oxival szültem és nem gyorsított a folyamaton:(
2011. dec. 6. 22:20
 14/15 kíváncsicska ***** válasza:

Szia!

Az én fájásaimon erősíteni kellett, mert elég gyengék voltak.Infúzióban kaptam és folyamatosan emelték az adagot.Fájt nem kicsit,de a legrosszabb a vége volt,már amire emlékszem belőle,mert egy inyekció miatt szinte bekábultam és már csak arra emlékszem hogy még 2 nyomás és kinn a baba.Szóval fáj de ha kell akkor kell.Ja és én 1 óra 50 perc alatt megszültem az infúzió bekötésétől számítva.Könnyű szülést :)

2011. dec. 7. 10:32
 15/15 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek!
2011. dec. 7. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!