Dúdoltál, énekeltél valamilyen zenét vajúdás, szülés közben? S ha igen, melyiket?
Bár én gyorsan és könnyen szültem,de ha úgy alakult volna hogy 10-16 órákat vajúdnék,akkor ezt hiszem a kispárnát simán hozzávágtam volna annak a kismamának akik 8 órán keresztül énekelget egyetlen 1 dalt...
AMikor én szültem 6-an voltunk együtt a szülőszobában,és köztünk csak egy anyuka volt aki végig ordított,hogy "jaj meghalok,szedjék ki a büdös életbe..hol az a szemét aki miatt fájok most stb..) Én 20 perc vajúdás után amikor megszültem,kértem az orvosomat hogy inkább toljanak ki a várószobába de ne kelljen hallgatnom az 1 órás pihenőmben az anyuka nyavalygását..Volt egy másik anyuka aki végig tök jól tűrt mindent pedig ő akkor már 10 órája vajúdott,de nő háromnegyed órás ordibálása után kikészült ő is,és sírni kezdett..
Szóval ha valaki egyedül szül akkor kiabáljon,énekeljen,dúdolgasson ha megnyugtatja.De ha többen vannak a szülőszobában akkor legyünk toleránsak másokkal szemben mert mindenki azért van ott,hogy életet adjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!