Hogy lehettek ilyenek a nővérek?
A terhességem elején dohányoztam. Pontosan addig, amíg meg nem tudtam, hogy babát várok.
Nagyon rendetlen a menzeszem, sokszor csak barnázgatok, a ciklusaim 35-40 naposak átlagosan. Így eléggé későn derült ki, hogy baba lesz. De amióta kiderült nem gyújtottam rá, a rendelőből kifele menet odaadtam a megmaradt cigimet az első hajléktalannak.
Viszont a terhesgondozáson, a védőnőnek töredelmesen bevallottam, hogy igen, cigiztem. Ez bent volt a kartonomban.
Egy hete szültem. Éppen kifelé tartottam egy megfázásból, köhögtem erősen, mert a váladék még nem szakadt fel.
Vajúdás közben oda-oda szólogatott a szülésznő és a nővérke is, hogy nem kellene cigizni, nem fuldokolna a kismama!
Hiába mondtam, hogy meg vagyok fázva, lerendeztek egy na perszével.
Császár lett.
az elfekvőben nem kaptam érzéstelenítőt, úgy szenvedtem végig az éjszakát, mert ha köhögnöm kellett, nyilalt a hasam. Ott is piszkált ugyanaz a nővér, mondhattam bármit.
Végül egy csecsemős nővér írattatott nekem köptetőt (régi osztálytárs).
Nagyon rosszul esett, hogy így viselkedtek!
Sajnálom, hogy nálatok ilyen rosszak a körülmények! Én semmi negatívat nem tudok írni.
Az meg nagyon kiakasztó, hogy a friss anyukákat egybe rakják az egyéb műtöttekkel! Hogy lehet ez??????
Nálunk azon kívül, hogy van egy-két fapofa, minden rendben, na, meg az ágy kényelmetlen volt. Én, ahogy hívtam a nővért már jött is, ha kértem fájdalomcsillapítót, már adtak is. Mindig kérdezték, hogy minden okés-e. Pedig egy fillért nem fizettem. Minden szobához külön fürdő, wc.
Sőt, még a nővér mondta, hogy nem kell ám hősnek lennem, amint fáj szóljak, és hozzák a gyógyszert. Töltött nekem vizet, megitatott. Megkérdezték, hogy maradjon-e a baba velem, mivel nem tudtam felállni, mert ha szeretném, akkor kiviszik.
A köhögés az szörnyű lehetett, én még levegőt is nehezen tudtam venni. Nem is értem, miért ilyen bunkók egyesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!