SOS! Ma voltam NST-n, holnap reggel éhgyomorra hívtak vissza magzatvíz vizsgálatra. Miért éhgyomor, mi lehet az oka? 40+3 km
Hát engem nem kérdeztek a beöntésről. :( Volt és kész. :(
Viszont enni nem lehetett szülés alatt és vizet sem ihattam, csak néha egy-egy kortyot és kibírtam, pedig 16 óra volt, és még utána is vagy 4 óra telt el, mire kaptam enni. Nekem azt mondta anno a doki, hogy azért célszerű, ha magzatvíz vizsgálat előtt nem eszek, mert ha zavaros a víz, és indítani, vagy császározni kell, jobb, ha nincs tele a gyomrom.
Lehet az NST fájásokat mutatott nem?Én mikor másodjára mentem magzatvízvizsgálatra fájt is mikor az orvos megvizsgált,de akkor a kicsim feje a szülőcsatornában volt.Bent tartottak és 4,5 óra múlva meg is született a bab
ám.Majd írj,hogy mi újság!
Sziasztok! Köszönöm az érdeklődést, végül nem derült ki az oka, mert aznap pontban éjfélkor elfolyt a magzatvíz, így 2011.11.29-én 8.35-kor megszületett a gyönyörű nagy lányom 4100 grammal és 60 cm! :))))))))
Köszönöm a válaszokat mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!