Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » SOS! Ma voltam NST-n, holnap...

SOS! Ma voltam NST-n, holnap reggel éhgyomorra hívtak vissza magzatvíz vizsgálatra. Miért éhgyomor, mi lehet az oka? 40+3 km

Figyelt kérdés
2011. nov. 28. 18:30
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
az a baj, hogy nem kérdeztem vissza, csak mikor már kijöttem, akkor esett le, hogy mit is mondott. A motyót hetek óta viszem, de valahogy még nem érzem, hogy itt az idő... Mire gondolsz, hogy "várd hogy infúzióra tegyenek"???
2011. nov. 28. 20:47
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Hát engem nem kérdeztek a beöntésről. :( Volt és kész. :(

Viszont enni nem lehetett szülés alatt és vizet sem ihattam, csak néha egy-egy kortyot és kibírtam, pedig 16 óra volt, és még utána is vagy 4 óra telt el, mire kaptam enni. Nekem azt mondta anno a doki, hogy azért célszerű, ha magzatvíz vizsgálat előtt nem eszek, mert ha zavaros a víz, és indítani, vagy császározni kell, jobb, ha nincs tele a gyomrom.

2011. nov. 28. 21:40
 13/18 anonim ***** válasza:

Lehet az NST fájásokat mutatott nem?Én mikor másodjára mentem magzatvízvizsgálatra fájt is mikor az orvos megvizsgált,de akkor a kicsim feje a szülőcsatornában volt.Bent tartottak és 4,5 óra múlva meg is született a bab

ám.Majd írj,hogy mi újság!

2011. nov. 29. 06:57
 14/18 anonim ***** válasza:
mi lett veletek?írj, várjuk ám nagyon!
2011. nov. 29. 22:33
 15/18 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Köszönöm az érdeklődést, végül nem derült ki az oka, mert aznap pontban éjfélkor elfolyt a magzatvíz, így 2011.11.29-én 8.35-kor megszületett a gyönyörű nagy lányom 4100 grammal és 60 cm! :))))))))

Köszönöm a válaszokat mindenkinek!

2011. dec. 4. 15:20
 16/18 anonim ***** válasza:
Gratulálok!Jó nagy babád lett.Hogy vagytok?E.
2011. dec. 5. 06:18
 17/18 anonim ***** válasza:

Gratulálok!!!

Szép nagy baba :)

2011. dec. 5. 08:02
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszönjük! Már jól vagyunk, de nem volt könnyű világra segíteni a kis angyalkámat... Mint kiderült elég "nagyra" nőtt odabent, de túl vagyunk rajta. Igyekszünk testileg-lelkileg összeszedni magunkat :)
2011. dec. 8. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!